Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość il121

Pomocy

Polecane posty

Gość il121

Hejka. Słuchajcie spóźniał mi sie okres aż 9 dni co zdarzyło mi sie pierwszy raz. I zrobiłam test co wyszło że jestem w ciąży tylko dzień później dostałam okres czy to oznacza że jestem w ciąży czy nie??? Pomóżcie bo ja sama sie juz w tym pogubiłam

Gość kass20
możesz być w ciąży skoro test tak wykazał... okres też może być podczas ciąży.. a najlepiej będzie jak zrobisz sobie jeszcze jeden test dla pewności i pójdziesz do ginekologa.

Gość aaaaaniaaaaa
mi spóżnia się już tydzień, dwa dni emu robiłam test i wyszed negatywny. mie wiem co mam mysleć

Gość kass20
do aaaaniaaaa: może to być spowodowane stresem i wieloma innymi aspektami , ale dla pewności idź do lekarza.

Gość myśl logicznie kobieto
skoro test był pozytywny, może to oznaczać ciążę potem dostałaś krwawienia, to mogło oznaczać poronienie sama powinnaś wiedzieć czy to był okres czy ledwie plamienie, czy nadal krwawisz jak podczas normalnego okresu.... w pierwszych 3 miesiącach ciąży bardzo często zdarzają się poronienia samoistne i czasem kobiety nawet nie są świadome że były w ciąży, nasz organizm jest tak skonstruowany że zarodki z wadami genetyczne lub te nierozwijające się prawidłowo same obumierają po jakimś czasie i są wydalane na Twoim miejscu odczekałabym kilka dni od tego krwawienia-plamienia i powtórzyła test ewentualnie możesz zrobić w laboratorium test z krwi, on potwierdzi lub wykluczy ciążę

Gość aaaaaniaaaaa
pójdę jutro na betę, ale nie liczę na zbyt wiele, pewnie kass20 masz rację z tym, stresem ;(

Gość kass20
ja bardzo często przez stres nie miałam miesiączki albo mi się spóźniała.. a kiedy się już uspokoiłam wszystko wróciło do normy:) trzymam kciuki żeby u Ciebie też nie było nic skomplikowanego:)

Gość ilcia1
Nawet po samoistnym poronieniu poziom hormonu HCG widoczny na teście ciążowym utrzymuje sie jeszcze do 2 tygodni.