Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 219475

piercing brew chlopak . pytanie

Polecane posty

Gość 219475

czesc jestem mezczyzna mam 21 lat. brunet ciemne oczy... i mam takie pytanie chciclabym sobie przekluc brew... jaki kolczyk bedzie mi pasowal... mam nieduze :P oczy ale tez nie male ;P i mam geste czarne brwi . jestem brunetem prosze o pomoc i zdjecia zastanawiam sie czy kolczyk z kulka czy taki ostro zakonczony szpic :P pozdrawiam wszystkie PANIE:)

Gość Pawełek888
jak zamoczysz mi w kakaowe oczko to ci doradze

Gość jeśli chcesz dostać ....
łomot na ulicy to prosze bardzo

Gość 219475
jestem ze spokojnego miasta kazdy sie zna wiec mi to nie grozi

Gość 219475
prosze o [porady

Gość kolczyki są obleśne
mnie się nie podobają faceci z kolczykami jeśli wydaje Ci się że będziesz wyglądał na większego kozaka niż jesteś....to masz rację, będziesz wyglądał na niepewnego siebie kolesia który za pomocą kolczyka chce nadać sobie drapieżny wygląd pewnego siebie kozaka.... słowem niewypał osobowość albo się ma albo nie wiesz jak kobieta ma braki to nakłada tony tapety i stanik push up albo gatki spłaszczające oponki.... tylko kobieta to kobieta jej wolno

Nie rob tego. To jest ohyda dla Boga. Kaleczycie przez to swoje ciala. Cialo nasze powinno byc swiatynia Ducha Sw.Wybor nalezy do ciebie. Zastanow sie nad swoja dusza jaka ona jest i ja upiekszaj, a cialo ma byc skromne. Przeczytaj o tym w biblii. Szukajcie najpierw Krolestwa Bozego, a wszystko inne bedzie wam dodane.