Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana i zmartwionaaa.

Jestem strasznie samotna???

Polecane posty

Gość zaklopotana i zmartwionaaa.

Czuje sie strasznie samotna.Ktos powie jak mozna czuc sie samotnym jak ma sie dziecko a jednak.Cale dnie z dzieckiem.Mam partnera nie jest to ojciec dziecka.On caly dzien pracuje do pozna.W tyg. nie ma czasu na spotkania.Jedynie w wekendy ale on tez ma dziecko i bierze syna albo w sobote lub niedziele.Ja obecnie siedzez dzieckiem w domu.Nawet nie mam czasami do kogo buzi otworzyc, jedynie pogadam z dzieckiem albo z pania w sklepie jak ide na zakupy.Mam kolzezanki , ktore maja male dzieci ale nie potrafie nawiazac blizszych relacji.Dzis z moim znow sie nie zobacze.I tak zyje z dnia na dzien.

Gość gość
Przez wiele lat byłem samotny, w zasadzie to było całe moje życie. A wszystkie moje znajomości kończyły się po kilku miesiącach. Kochałem tak mocno 2 razy, i dostałem kosza , już myślałem że zawsze będzie tak że jak kogoś poznam i zakocham się, to dostane kolejnego, i kolejnego kosza. Trafiłem przez przypadek na mail rytualisty perun72@interia.pl i zdecydowałem zamówić się u niego rytuał przyciągnięcia do siebie drugiej połówki. Efekty mnie zadziwiły, po 3 miesiącach znalazłem sobie świetną dziewczyną z którą jesteśmy dopasowani i jest ona już moją narzeczoną. Tak więc głowa do góry, nikt nie jest skazany na samotność.

Gość samiec_alfa9
Nie nabierajcie sie na tego oszusta/stkę powyżej. Raz pisze jako kobieta a raz jako facet wklejając identyczny tekst. Już jedna internautka się żaliła że na takim straciła dużą kasę.