Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tzreba iść

Zajęcia dodoatkowe waszych dzieci.

Polecane posty

Gość to tzreba iść

W jakim wieku są wasze dzieci i na jakie zajęcia dodatkowe uczęszczaja jestem ciekawa...

Gość majka73773
moj jak narazie tylko gra na komputerze i mu sie nawet zadan odrabiac nie chce -juz rady nie daje z nim - wszystko ja za niego robię -a jak byl chory i nie chodzil do szkoly to musialam mu lekcje odpisywac do zeszytow bo on wolał grac w gry. nie daje sobie juz rady z nim.

Gość to tzreba iść
Polecam większą dyscypline i zajęcie dodatkowe :) ile lat ma syn?

Gość 6 lat - szkoła baletowa

Gość majka zrob mu
szlaban na gry i dziekuje...

Gość A to twoje dziecko to matkę
ma czy kumpelę, bo jak widzę autorytetu w domu brak. Co to znaczy, że za niego robisz lekcję i przepisujesz zeszyty, co za absurd! Zostaw go i powiedz że sam ma dbać o szkołę i wyniki, bo jak nie zda to będzie uziemiony na rok nie tylko w szkole ale i w domu. Komputer i tv mu skasuj, zapisz go przymusowo na jakiś basen, angielski z niemieckim i będzie miał co robić. Jak tylko siedzi przed kompem to pewnie ma wielkie d*psko i celulitis na brzuszysku mu rośnie. Sama znam taką matkę, ale wychowuje dziecko sama (jest po rozwodzie) i pozwoliła sobie temu dziecku omotać ją wokół małego palca, bo ona rywalizuje o względy tego dziecka z jego ojcem. Patowa sytuacja. Nie wiem jak to jest z twoim statusem matrymonialnym i generalnie stosunkami w domu, ale moim zdaniem powinnaś przestać być partnerem, a zacząć MATKĄ. Surową jak trzeba, bo inaczej młody będzie tobą pomiatał jak podrośnie.

Moja ma 8 lat trzeci rok chodzi na dodatkowy angielski do Helen Doron i na judo - ma już biały pas, a za parę miesięcy będzie zdawać na żółty

Moi starsi synowie chodzą na judo. Żółte pasy i stali już na podium na zawodach w mieście ;P Najstarszy syn - 11 lat gra na gitarze. Córka 6 lat - balet Jestem zdania, że co za dużo to nie zdrowo. Niech robią jedną rzecz porządnie, niż wszystko byle jak.