Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bufaloo

Do Pań - z jakich powodów zostawiacie swoich mezczyzn, którzy was kochają?

Polecane posty

Gość wrrrrrr a ty ile masz lat
???

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja mam 26

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
moze i jestem naiwana moze glupia....ale wiem czego oczekuje po zwiazku...jest pewnein okres kiedy ludzie staraja sie zgrac dopasowac....czasami poprostu si e nie da mimo staran..

Gość mlodzi z was ludzie jeszcze
wrrrrrr,piszesz ze nie o sama milosc chodzi.....zdazylem juz sie o tym dowiedziec!!! tylko ze wlasnie milosc dodaje nam sil,w chwilach zwatpenia,beznadzei.....mialem ich pelno...... dalem sobie rade z innych powodow ale milosc tez by sie przydala:)

Gość wrrrrrrrrrrrrr
gdyby nie ta milosc to w zyciu bym sie znim nei zwiazala...na poczatku myslalam ze nasza milosc pozwoli nam sie dopasowac...ale sie mylilam....najpier sie zakochalam potem pojawialy sie roznego rodzaju konflikty.. nasza milosc w niczym nie pomagala, a mi tylko utrudniala zakonczenie tego zwiazku...nie potrafimy sie dogadac i to jest fakt

Gość Bufaloo
Nie wiem. Wydawalo mi sie ze czlowiek swiadomie lub nie dązy do tego zeby kogos miec, zalozyc rodzine i zyc "normalnie". Tyle ze normalnie dzisiaj chyba juz nie ma, albo znaczy zupelnie co innego niz jeszcze 20 nawet 10 lat temu

wiekszosc facetow to male dzieci tylko biora nic nie daja z siebie od takich trzeba wiac i to jak najszybciej jak najdalej...

Gość bufaloo
Moje kochene panie. Piszcie prosze dalej. dlaczego zostawiacie kochających was facetów?

Gość mnie sie wydaje ze poprostu
kobiety sie zmienily,juz im nie wystarcza to co zadowalalo ich matki,sa bardziej otwarte na rozne rzeczy......i bardzo dobrze! a faceci sa tym wystraszeni.....poprostu ich ta sytuacja przeraza! praktycznie boja sie walczyc o swoje,ale tez sa mniej odpowiedzialni niz kiedys,zycie traktuja zbyt lekko.....ehhhh....duzo by pisac:(

Gość ja jestem facetem
:P

ale ja niechce byc sama... chcialabym zalozyc rodzine miec dzieci...

Gość dobra dupa ale masz fajna
stopke:P

Gość mój był niemiłosiernie głupi

Gość głupi to za mało
powiedziane. dłubał w nosie i obgryzał paznokcie.

Gość obgryzal bo chcial je miec
czyste po dlubaniu???

:-D jezeli w takiej kolejnosci to robił ..to mozliwe, że go zamało karmiłas...wiec..:-D :-P

Gość głupi to za mało
i puszczał bąki. odświeżacz nawet nie pomagał. :( no... no nie mogłam już wytrzymać i go zostawiłam.

Gość zakochał się phiii
to jego sprawa, mi się po prostu znudził.

Gość bufaloo
do zakochał się phiii "to jego sprawa, mi się po prostu znudził." Czyli ze niby co to znaczy? Ze facet dla Ciebie znaczy tyle co torebka? Czy co?

Gość ziuteks
bufalo, w długim związku to: sex, brak uczuć, ktoś lepszy na horyzoncie (co jest związane z brakiem uczuć), wypalenie, wady nie do zaakceptowania (spadły klapki z oczu), coś odpaliłeś a ona się dowiedziała np. przez przypadek., Wasz związek się nie rozwijał i nigdzie nie zmierzał jej zdaniem. i można mnożyć. obawiam się, że jeśli od niej nie dowiedziałeś się dlaczego się rozstaliście, to od nas tym bardziej. ja się też zastanawiam nad kontynuowaniem mojego jeszcze "nie związku". powód? facet w niegłupi, sympatyczny, ale nie potrafi mnie zdobyć, ująć i rozkochać :) takie to rozlazłe jakieś... więc choć doceniam go jako osobę, chyba mi jednak serce nie "piknie"...

Gość zakochał się phiii
dokładnie tyle bufaloo a co widzisz w tym złego że facetów traktuje bardzo przedmiotowo. acha męska urażona duma, no to wybacz ale mnie nie zwilża.

Gość bufaloo
do wrrrrrrrrrrrrrr "ale ja niechce byc sama... chcialabym zalozyc rodzine miec dzieci..." Rozumie to bo sam tak chce. Ale to co obserwuje, sprawia ze chcialbym zeby ktos mi zrobil takie pranie mózgu, zeby mi sie odechcialo, i zebym zaczął myslec kategoriami "chajs, kurwy" zeby byc takim wesolym romkiem i wszystko miec w dupie. och jak bardzo bym chcial - wtedy wszystko byloby takie zajebiste

Gość bufaloo
do zakochał się phiii Co widze w tym zlego? To ze ja np nie umiem w tes sposob traktowac dziewczyn. a chciałabys Byc taraktowana tak jak sama ich traktujesz?

Gość ziuteks
kiedy widzisz, Panie Kmicic, ja już czar roztoczyłam i zdaje się wyszło dobrze ;) ale jestem krewka kobitka i nie ruszają mnie ciepłe kluski, tylko mężczyźni z krwi i kości. kurde szkoda, bo sympatyczny... ech...

kto to jest facet z krwi i kosci???? skrycie licze ze taki jestem......ale cicho-sza.....sssssss.....:P