Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spartakus

wielbiciele zwierzat

Polecane posty

Gość spartakus

jesli czyta to ktos kto zna sie na rzeczy,prosze o podpowiedz...mam 1o-o tygodn.labradorka,ile dawac mu suchej karmy,zeby bylo ok?nie chce mu zrobic krzywdy i przekarmic,zeby z otylosci jakas dysplazja sie nie rzucila...je 3 razy dziennie,probowalam 4 razy,ale jest juz tak nauczony.poczatkowo karmilam go naturalnie,jak hodowca,a z iloscia tej karmy zglupialam,pies na zmiane karmy reaguje sraka,ale pozniej to sie reguluje

Jak kupisz jakąś dobrą karmę, to tam będzie z pewnością napisane, jak tą karmę dozować. Zobacz sobie na e-karma.pl - oni mają spory wybór i na pewno znajdzie się coś odpowiedniego dla małego pieseczka. Bo oni mają karmy takie specjalistyczne, jak hodowcy.

Gość PiesMania
Moim zdaniem połóż miskę z wodą i z karmą i jak pies będzie głodny to sam podejdzie do miski i wtedy będzie jadł.Ja mam yorka i tak robię to jak zgłodnieje to podchodzi i je z 2 kulki ,przerwa i tak sobie podchodzi;)

Gość Owszem,grozi kara.
Nie wolno szczeniakowi sypac karmy do woli,trzeba wydzielac zgodnie z rasa i waga psa,na karmach dla szczeniakow pisze ile podwac na dobe.