Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aden

i zas sie musze isc uczyccc

Polecane posty

ja na fizyke juz sie uczylam w srode :( dzis na polski na szczescie tylko na pon mam 2 sprawdziany, kolejny weekend z glowy :( gdzie chodzisz do szkoly Rusałko? ktora kl?

I liceum :O A mamy taką babkę że nic dosłownie nic nie tłumaczy tylko każe nam rysować jakieś kretyńskie wektory których nikt nie rozumie :O 99% dostaje u yej babki pały :O A ty Aden któa klasa ?

tez 1 liceum :o i juz wysiadam, jestem w klasie humanistycznej i chyba ktos myslal ze nam suprise zrobi jak bedziemy miec zaszczyt nauczania przez pania dyrektorkę, ktora smęci tak ze kazdy spi i nic niewie z lekcji :o byle by przetrwać 1 rok bo podobno jest najgorzej.

Gość .studentka dzienna.
dopiero na studiach bedziecie w sesji narzekac ze musicie isc sie uczyc :P wtedy wszystkiego bedzie 3x wiecej :P

Ech... a ja oprócz fizy mam jeszcze z matmy i bioli jutro kartkówkę :O U nas nie ma w ogóle klas profilowanych tylko w 2 i 3 się na fakultety chodzi

ja juz marze zeby isc na studia i uczyc sie tylko tego co mnie naprawde interesuje Studentka co studiujesz?

Gość jhjhjhjhjh
Pierwsza klasa była najfajniejsza :P (mimo, że zaliczyłam poprawkę :D)

Gość .studentka dzienna.
turystyke i rekreacje :) ale tez nie jest tak, glownie na 1 roku, ze sa tylko interesujace mnie przedmioty, mielismy np. mikroekonomie i makroekonomie statystyke :/ matmy na szczescie nie, ale juz przeszlo i teraz beda ciekawsze przedmioty :) powodzenia

ja w poniedzialek kartkowka z niemca i angielskiego, mądrze to zrobili bede kuc 2 jezyki naraz chociaz ang mi zajebiscie wchodzi do glowy, za to z niemca jestem dętka :o Rusalka skad jestes?

sląskie :) tereny Bielska Bialej :) za 5 min mykam do ksiazek..

Gość pączek z galaretką
Doceniajcie liceum, bo potem jak się je skończy, to jest tak straaaasznie smutno ;( A jeszcze zobaczycie, ile nauki będziecie miały w 3 klasie! Dacie radę, dziewczyny.