Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie zlaaa

ktos mi powie co mi jest??

Polecane posty

Gość wiecznie zlaaa

zatsnawiam sie czy cos mi konkretnego dolega czy poprostu pierdoli mi sie we lbie... od 2 tyg caly czas placze , wrzeszcze na wszystkich , rzucam wszystkim , jestem zla , rozdrazniona , momentami wkurwiona do granic a to wszystko bez przyczyny.. w moim zyciu nic sie nie zmienilo a tu nagle z dnia na dzien takie fazy ...skad???

Gość wahania hormonów
lub brak magnezu

Gość weś się w garść kobito
weś się w garść, mówią Ci tak? Wiem wiem ze to nie pomaga, pewnie sie nudzisz za bardzo albo masz za duzo na glowie i nie wiesz jak sobie z tym, radzisz, najlepiej udaj sie na rozmowe z kim zrownowazonym.

Gość Mrożona pomarańcza
Może to jakaś deprecha jesienna,stres albo hormony

Gość wiecznie zlaaa
wez sie w garsc..zebym umiala :/ mam ulozone zycie , nie mam duzo stresu , mam dobra prace , kochajacego faceta.. nie amm problemow a nagle takie humory.. sama siebie nie rozumiem :/ wahania hormonow... az takie??czym spowodowane??? ( jenm to co jadlam zawsze wiec nagle zapotrzebowanie na magnes chyba tez nie wchodzi w gre)

Gość wiecznie zlaaa
jak mam kochajacego faceta to i jego bolec jest u mnie czestym gosciem i wez mnie nie wkurwiaj :/ zawsze sie jakis kretyn znajdzie ze swoimi debilnymi uwagami

Gość wahania hormonów
akurat nie zawsze ma znaczenie co jeszcz (to też) tylko gdzie rosło to co jadasz. W naszej glebie nie ma prawie wcale magnezu to niby skąd masz posiadać ten pierwiastek? U Chinoli też go nie ma a przecież kasze oraz mnóstwo warzyw pochodzą właśnie z tego kraju. Chyba, że prawie codziennie jesz kaszę gryczaną, jeszcz codziennie czekoladę, pijesz kakao i jesz baaardzo dużo warzyw, wręcz kilkogramy:D

Gość wiecznie zlaaa
ja mieszkam w hiszpanii ( to tak na marginesie) w sumie to malo jem bo jakos nie lubie jesc cos wszamam na obiad i nic pozatym :/ pije tez malo.. w sumie to chyba powietrzem zyje... no ok..ale jakis sposob na to zeby te nerwy ze mnie zeszly ????