Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneliush

babki na kafe zawsze wychwalaja pod niebosa swoich facetow

Polecane posty

Gość korneliush

zenada. przeciez nikt nie uwierzy ,ze wasz misio jest chodzacym idealem...zawsze czytam (nie dotyczy watkow pt zdrada etc) ,ze moj facet jest kochany,czuly,madry,pracowity...sratatata...jestescie zaklamane , nieobiektywne albo naiwne....moze napiszcie co wasi faceci maja za pazurami...jakimi chamami potrafia byc... :P

Wyobraź sobie, ze istnieja i tacy meżczyźni,a le jak widać Tobie trudno to pojac, wiec strata czasu na tłumaczenie

Gość korneliush
jacy istnieja? idealni bez wad? nie moja droga...istnieja tylko dobzi aktorzy :P zreszta nawet jesli sie jakis trafi pozadny to jeden na milion a nie 100 na 101 :P

To chyba logiczne, że nie ma ludzi bez wad. Ale są tacy, którzy mają ich mniej i nie są jakoś rażące ani specjalnie denerwujące.

Gość moj nie jest moze ideałem
dla kogos innego, dla mnie owszem. Ja tez dla wszystkich ludzi ideałem nie jestem. Po to sie szukało bratniej duszy ,zeby ja znaleźć. I nie za bycie ieałemj sie kogos kocha.

Gość korneliush
jestem facetem :P nie lubie ludzi idealizujacych swoich partnerow zeby pokazac innym jakie ich "szczescie" spotkalo ...:P a wszystko to na pokaz tylko jest rozowe

aaaa, widocznie Ty jestes z tych aktorów, którzy nie potrafia dobrze grać :) No cóż... ćwicz dalej, moze jakaś zdesperowana też bedzie Cię wychwalac pod niebiosa :) i pozbedziesz sie kompleksów. powodzenia :)

Gość Dnria23
Powiem Ci że myślałam podobnie jak Ty o facetach, zawsze mialam pecha i dokonywałam niewłaściwego wyboru. Jednak gdy poznałam mojego męża zaczełam wierzyć że istnieja ludzie zbiliżeni do ideału i jaa naprawdę nie idealizuje swojego mężczyzny, ale nie mogę na niego powiedzieć złego słowa. Każdy go chwali pracuje zajmuję się dzieckiem jak wróci z pracy żebym nie czuła się zmęczona, pomaga w domu, zawsze jest czuły i kochany. Wspiera i rozumie...