Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość question_-_

tycie a biust

Polecane posty

Gość question_-_

komu urosl biust po przytyciu?? zdarza sie to czesto?:)

Gość nie sam biust
biust, tyłek, nogi, brzuch - wszystko utyje, nie tylko ci cycki urosna :o

Gość no wiesz biust
to przede wqszystkim tkanka tłuszczowa wiec skoro maleje przy odchudzaniu to rosnie przy tyciu...ale raczej nie cieszylabym sie z tego faktu, że wraz z powiekszaniem sie biustu powieksza sie moj brzuch, tylek itp.:P

Gość Kocham kogosdd
mi urosl!!!! jest piekny:** Pozdrawiam

Gość question_-_
hehe ja akurat chce przytyc, mam 52 kg i 170 cm, ale za nic przytyc nie moge, wlasnie przegladam tabele kaloryczna i moze z tym cos zdzialam. Tak sie zastanawialam co wtedy z biustem... pewnie roznie to bywa, mi moze isc wszedzie, byle juz w brzuch nie... ale na brzuch mozna dac jakies cwiczenia... mysle, ze jesli sie chce przytyc a gdzies nie, to chyba (??0 wystarczy cwiczyc te czesci ciala i tam sie nie przytyje albo za duzo nie przytyje... pewnie tak dziala w wiekszosci przypadkow;) a zwisow nie chce miec;p nawet sie nie da... ufff :))

Gość question_-_
Kocham kogosdd - a ile przytylas? jaka mialas wage poczatkowa? a ile przybylo w biuscie?;)

Gość cwiczenia są na miesnie
danych partii ciala a jesli spalasz tłuszcz to spalasz rownomiernie z kazdej czesci ciala - nie zejdzie ci z jednej a w drugiej zostanie.

Gość question_-_
to na pewno, ale np. brzuszki? nie sadze, zeby mi za duzo tluszczyku "ucieklo" z ud, tylka, jesli leze na podlodze i robie same brzuszki..

Gość brzuszki są na mięsnie brzucha
i nie spalisz tłuszczu tylko wyrobisz miesnie (ktore jesli bedziesz zbyt otluszczona i tak nei będa zbyt widoczne:P

Gość brzuszki są na mięsnie brzucha
i tkankę tłuszczową zaczyna sie spalac dopiero po ok. 30-40 minutach cwiczeń.

mojej koleżance urósł biust a jak miała stres ze dziecko jej zmarło(utopiło sie) to schudła i biust zmalał

Gość nie rob tego
tez mialam 52 kg przy wzroscie 172 cm i tez chcialam przytyc iżałuje ze sie udało :( :O brzuch mialam zawsze idealnie płaski a nawet wklęsły;p zawsze jadlam jak poczulam głod bo moj organizm tak sie przyzwyczaił i moj metabolizm dzialal bez zarzutu a potem wyjechalam na tydzien na wakacje i zacezlo sie piwko za piwkiem i bardzo niereguralne jedzenie a własciwie jego brak praktycznie rzecz biorąc. teraz waże 59 niby lepeij wyglądam ale ten brzuch :( i rozstepy na cycach (malo widoczne ale są) ale przynajmniej nie mówia juz do mnie konstruktor ;p

Gość po przytyciu
10 kg urósł mi z B do D

Gość question_-_
nie rob tego - nie rozumiem czemu zalujesz? ja marze o 58 kg... z brzuchem na pewno cos sie da zrobic, ja lubie jak kobieta ma swoje ksztalty a nie jak wieszaki na wybiegu... na kazdym kroku ludzie chca chudnac, a jak komus mowie, ze chce przytyc to mowia, ze jestem nienormalna..:/ dziwne... a wiadomo, ze kobieta o pelniejszych ksztaltach znacznie lepiej wyglada, ale gusta gustami... nie powinnas zalowac, ze sie udalo, moze jakies cwiczenia na ten brzuch, ewentualnie jakis krem wyszczuplajacy? cos zawsze musi z niego zejsc;) mi tez tylko w brzuch idzie i nic wiecej:(( wlasnie pije piwo i objadam sie ciachami... i tak wspomnialas o tych piwkach... szkoda, ze na mnie to nie dziala:( Ty juz po tygodniu na tym wyjezdzie zaczelas tyc???

Gość question_-_
po przytyciu - moje gratulacje!! :)) 10 kg to marzenie... hehe mam nadzieje, ze jestes zadowolona, ale chyba tak:) a masz tendencje do tycia?? czy tez mialas z tym problemy? chcialabym w koncu przytyc i szukam zlotego srodka;/ ale niestety kazdy organizm jest inny, inaczej reaguje:((

Gość nie rob tego
zaczełam tyć po tym jak rozregulowałam organizm czyli przez tydzien prawie nic nie jadłam i organizm spowolnił metabolizmi odłożył zapas ktanki tłuszczowej a potem zaczełam normalnie jesc a wiadomo ze jak metabolizm spowolniony to to sie o wiele dłuzej spalało i tak mi przybyło 7 kg , takze jak chcesz przytyc to zrob sobie taka głodówke jedz jak juz na prawde musisz a potem po jakims czasie zacznij jesc wiecej. tylko ze ten efekt jojo :( ciezko sie go pozbyc

Gość question_-_
to ja juz cos takiego mialam. Oczyszczalam sie i zastosowalam glodowke calkowita, tzn. przez 10 dni w ogole nic nie jadlam, nawet kesa czegos i pilam sama wode. Od tego czasu wlasnie mam wiekszy brzuch heh i po jedzeniu pekam... szkoda, ze tylko na brzuch podzialalo:((( zazdroszcze Ci.. na prawde nie zaluj, masz idealna wage w stosunku do wzrostu... mmmmiodzio...

Gość nie rob tego
tylko radze ci ograniczyc piwo bo od tego tez roznie brzuch ;] ja ogólnie jeszcze mam wzdęty wiec rano jest nawet taki znosny ale wieczorem masakra.

Gość question_-_
hehe tak jest:) tylko, ze ja nie pije duzo ani czesto;) bardzo rzadko, dzisiaj akurat tak wyszlo, bo data na piwie jest z wrzesnia hehe od jutra cwicze... brzuch i nie tylko, skoro w tylek mi nie chce pojsc to moze jakies miesnie tam wyrobie, cos...podniose;) niby to pomaga. Z miesniami brzucha nigdy nie mialam problemow, wiec mysle, ze za dlugo mi to nie zajmie, tylko ten maly tluszczyk na nim a szczegolnie na podbrzuszu ;P podobno cwiczenia nic nie daja hm... to co na to pomoze?;) no i cos na nogi, ramiona.. trzeba dbac o kondycje a przede wszstkim o zdrowie... tylko jak tu teraz przytyc..;P po piwie za duzo mysle hehe

Gość question_-_
co do wzdec to swoja droga, moze jakies tabletki czy cos na to? ale wiem, ze jak ktos ma TROCHE za duzo brzuch i zrobi bardzo duzo brzuszkow w krotszyym czasie, to potem przez pare godzin jest brzuch fajnie wciagniety;) ja tak kiedys zrobilam 300 brzuszkow, oczywiscie z przerwami, ale malymi faktycznie chyba z 5 h brzuch mialam na "plecach";P a rekord to 70 brzuszkow.. ale to juz troche dluzej mi zajelo;)

Gość Do guestion
no wiesz, ty się do modelek nie porównuj, bo z tym wzrostem to za niska jesteś. A i tak znając życie dodałaś sobie pewnie pare cm. Poza tym waga którą podałaś przy tym wzroście jest w sam raz. Nie widzę żebyś była za chuda. Twoją wagę to mająi dziewczyny mają 7-8cm więcej.Powiedziałabym że mogłabyś jeszcze schudnąć z 2 kg.

Gość question_-_
ja sie nie porownuje do nich, bo nie mam predyspozycji do tego;) chodzilo mi tylko o proporcje, podobaja mi sie ksztalty kobiece ;) (jestem hetero:P) hehe i zdaje sobie sprawe z tego, ze moja wage maja wyzsze dziewczyny, ale schudnac?? w zyciu... u mnie ma to dzialac tylko w jednym kierunku - > tycie...

Gość question_-_
aaaa i nie dodalam sobie zadnych centrymetrow;) no chyba, ze jakims cudem zmalam od 3 lat, ale nie sadze;)