Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twister

jak sie ubrac na 1 dzien studiów?

Polecane posty

Gość twister

Jutro mam tzw. spotkanie organizacyjne i nie wiem, jak mam się ubrać. Nie ejst to żadne rozpoczęcie, jak w liceum, a po prostu spotkanie organizacyjne. Nie wiem czy ubrac się b. zwyczajnie, ale ebz rpzesady oczywiście czy na galowo? Do wyboru mam ciemne dzinsy biała bluzka i na to czarny dlugi sweterek lub czarna spódnica i niebieska elegancka bluzka z 'falbanami'. Doradzcie :)

Gość załóż falbany
od razu będzie widać kto ze wsi...

Gość twister
uważam ze takie bluzki sa bardziej efektowne niz zwyczajna biała koszula :) wg taka wyglada wiejsko

Gość normalnie się ubierz
tylko nie szalej z mini, czy dekoltem.

Gość czarna krókaa
ja by ubrała krótka czarna spódnuice, jest taka uniwersalna zarazem elegancka i jakas bluzke zwykła niekoniecznie biała koszula

Gość absolutnie zwyczajnie
takie spotkanie u mnie wyglądało tak: jestem opiekunem waszego roku, z częścią z was zobaczę sie na 4 roku jak będziemy miec wykład. rozkład zajęci macie wywieszony w gablotce. to wszystko. cześć. i faktycznie na 4 roku mieliśmy wykład i too wszysto. niestety juz dawno po studiach. chociaz pewnie to zalezy tez od kierunku studiów. ale ja bym się nie stroiła. bo inni przyjda na luzie i bedziesz sie żle czułą.