Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAP NK

Ginekolog Śląsk

Polecane posty

Gość DAP NK

Witam, szukam ginekologa - kobiety na terenie Śląska takiego, żeby w miejscu, gdzie przyjmuje, można było kompleksowo załatwić wszystkie badania typu USG, cytologia i inne związane ze zwykłymi rutynowymi wizytami ginekologicznym, ale również - tak przyszłościowo - z prowadzeniem ciąży. Do tej pory chodziłam do zwykłego lekarza na NFZ, który nie miał np. USG. Chciałabym na stałe przejść do innego lekarza pod kątem ewentualnej przyszłej ciąży, który przyjmuje w kompleksowo wyposażonej przychodni. Zastanawiam się nad 6 paniami dr: Ewa Grzesiak - Kubica Lucyna Kobielska Wioletta Warcholińska - Rozmus Aneta Walaszek Magdalena Piwowarczyk Dagmara Makowska - Mainka. Jeśli leczycie się u nich, proszę o info, jak wygląda kompleksowość usług i gdzie dokładnie przyjmują, ewentualnie linki do stron internetowych. Z góry dziękuję

Gość poszukaj opinii
na stronie znany lekarz.pl

Gość DAP NK
Przeglądnęłam tę stronę wzdłuż i wszerz, ale nic mi to nie dało, dlatego wystawiłam ten temat na forum. Nie zależy mi bezpośrednio na opinii o lekarzu, bo tego już się dość naczytałam, a o każdym lekarzu występują opinie i dobre i złe, ale nie ma tam informacji, czy tylko zbada i skasuje, czy zapewnia kompleksową obsługę, jaki ma sprzęt itd. Dlatego proszę o opinie osób, które się leczą u którejś z powyższych pani dr.

napisałam ci szerzej na ciąża, poród macierzyństwo... ale tu uzupełnię... kobielska zbada cię kompleksowo, służy radą i chwalą ją bardzo dziewczyny które miały problemy z zajśćiem w ciążę....

Gość DAP NK
graminis - dzięki, właśnie o tej lekarce jest chyba najwięcej opinii jako o bardzo "ludzkim" lekarzu. A szczególne podziękowania dla Pomarańczowego Skurwysyna - naprawdę mi pomogłeś, dziękuję jak nie wiem co.