Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskany syn..........

nie rozumiem mojej matki

Polecane posty

Gość zatroskany syn..........

witam, mam 19 lat, moja matka 39. otóż matka niedawno zmieniła szkołę (jest nauczycieką) jest bardzo staroświecka, nie lubi nowej mody, żartów i tego całego życia. być moze wynika to z tego, że wychowała się w zupełnie innych czasach. no ale do rzeczy. trafil jej sie w tej szkole w klasie maturalnej jeden z uczniów, bardzo nieznośny, leń, nieuk. wciąż jak wracała do domu to sie żaliła jak bardzo ona go nienawidzi, że każdy zawsze coś palnie na lekcji, a w dodatku cham i prostak który oprócz pracy to potrafi tylko przeklinać. raz pojechałem pod jej prace po nią i pokazała mi go jak też wychodził, faktycznie typ takiego cwaniaczka - bluza z kapturem, łańcuch na szyji i na ręku etc. z dnia na dzień mówila jak co raz bardziej nie nawidzi przez niego tej pracy. no i wczoraj przeżyłem szok normalnie. przyjechałem wczoraj do domu wcześniej (miałem być wieczorem, byłem o 17) i słysze jęki z jej pokoju, myślałam że dogadza sobie z tatą, niestety drzwi do pokoju zostawili otwarte na rozcież, ciekawośc wzieła góre i dyskretnie zajrzałem. a tam SZOK! ona sie bzykała z tym kolesiem z pracy o którym mówiła ze tak go nienawidzi!!!!wprawdzie pozycje mieli apetyczną, ona miała nogi wysoko w górze a on posuwając ją jej lizał jej stópki no ale mimo wszystko... ona ma męża przecież a poza tym tak bardzo podobno nienawidzi tego kolesia wiec DLACZEGO??

Gość miało być z tatełe

Gość yooo
już był taki topic tylko z serii "nie rozumiem swojej siostry".Siostra miała kolegę z pracy,którego nie lubiła,a potem bzykała sie z nim w pokoju

Gość nie ściema tylko następna
historyjka z cyklu moja rodzina i ja.

Gość było o babci

Gość to było wczoraj
W rolach głównych zamiast Twjej matki był dziadek.Zamiast ucznia była listonoszka. SPADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość EwaO
Ale to już było ...

Gość uihi
co to jest rozciez?