Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemnic17

seks?

Polecane posty

jestem z chlopakiem od paru tygodni. NIgdy nie gadalismy o seksie itd ale dzisaj dotykal mniel po brzuchu blisko piersi, po plecach ... niewiem co teraz myslec... czy jest dla mnie zeby sie mna pobawic czy po prostu robil to bo cos do mnie czuje...sadze, ze chce isc ze mna do lozka... ale czy to z milosci czy 'bo mu sie chce' ? :( dodam, ze ma 18 lat...nie chce popelnic bledu, chociaz jestem zakochana, nie chce by mnie wykorzystal, a pozniej skrzywidzil:( poradzcie cos... co chlopcy w jego wieku chca?

Gość _Misiek_
Niech mu się nie spieszy. Jeśli kocha to może poczekać. Ale nic nie szkodzi na przeszkodzie aby się pieścić, całować, czy nawet ... petting itp. Myślę ze z czasem się zorientujesz czy do dla niego tylko zabawa czy na poważnie. No i zacznijcie więcej rozmawiać. Nie mysi być wszak o seksie, może być o zwykłych przyziemnych sprawach i właśnie z tego rozpoznasz jego intencje. Może to normalny chłopak a nie z tych co "zaliczają".

Gość patsewnu
kazdy chłopak w tym wieku chce seksu, to normalne....ale nie musi mu na tym zależeć bardziej niż na Tobie :) Poza tym, z tego co piszesz, on tylko dążył po mału do tego żeby Cię dotknąć. To jeszcze nie seks. Pieszczoty mogą mu wystarczyć na dośc długi czas, ponadto Tobie też byłoby miło i to nie musi oznaczać, że zaraz musisz rozkładać przed nim nogi :)