Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem

coś tu nie halo, jak się kasuje bilet w tramwaju?

Polecane posty

Gość nie wiem nie wiem

tytuł podchwytliwy, bo już nie mam siły. kupiłam bilet, wskoczyłam do tramwaju, skasowałam, wpadł kanar i mi mówi, że bilet nieskasowany. myślałam, że sobie jaja robi, ale pies to srał, bo w końcu się wymigałam z pomocą świadków. niech ktoś mi powie czy istnieje możliwość, że bilet w trakcie kasowania się nie skasował? czy może ja źle kasuję? normalnie wkładam czarnym i srebrnym paskiem do dołu, wciąga mi i wysuwa. co jest grane? i czy ktoś był w takiej sytuacji, że mu się bilet nie skasował?

Gość Miałam identyczną
Sytuację.Dobrze,że mnie brat wybronił

Gość nie wiem nie wiem
już mnie wkurwiać zaczynają. albo kity ludziom wciskają, żeby kasę wyciągnąć i szukają frajera, albo te kasowniki nadają się do dupy :o

Gość nie wiem nie wiem
czyli mam rozumieć, że wszystko robię dobrze, a błąd należy do osób/rzeczy trzecich, chociaż odzew mały, więc mam wątpliwości :P mam nadzieję, że więcej mnie kasownik/kanar nie wkręci, bo już mam awersję.

Gość Ups...........................
Ja ostatnio jechałam tramwajem i kasowałam trzy bilety i coś mnie tknęło żeby sprawdzić i też jeden się nie skasował i skasowałam jeszcze raz i było dobrze. Trzeba sprawdzać czy się skasował.

Gość nie wiem nie wiem
o Chryste, na sprawdzenie nie wpadłam! i w sumie nikt nie wpadł, bo nawet nie padł taki pomysł. ale ze mnie dekiel :D