Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjjhjhjhjh

Jaki samochód dla świeżo upieczonego kierowcy?

Polecane posty

Gość jhjjhjhjhjh

Właśnie zdałam na prawko :) Chciałabym zacząć jeździć jak tylko je odbiorę :D Jakie auto możecie mi polecić?

Gość zalezy za jaka kase

Gość jhjjhjhjhjh
a tak za 800-1000 zł

Gość mała magda
no właśnie, o jaką kwot chodzi? ja miałam malucha(12 lat temu), sądzę, że dla ciebie dobre byłoby vw polo, golf. Marka niezawodna

Gość hahaha Fiat 126

Gość manager
Tu zobacz -> ww.audio.bloog.pl

Gość autorkatopicu123
Hmmm, jeśli chodzi o kasę, to właściwie mogłabym wydac na te auto dużo.. Ale wiadomo, peirwszy samochód, a to poobijam, a to coś, więc trochę szkoda szaleć :) Powiedzmy, że ok 15 tyś Chociaż chyba nowy moze być za 20? Sama już nie wiem...

Gość moje pierwsze auto 2 lata temu
jak zdalam prawko to byl ford sierra teraz kupisz za taka kaske w zeszlym roku kupilam golfaIII zajebiste auto nie zawodne nie balam sie wsiasc i jechac do holandii bo wiedzialam ze dojedzie teraz jezdze chryslerem ale to juz sa duzo wieksze pieniadze a nie lepiej poczekac pare mies dozbierac kasy i kupic takiego golfa III mi go kumpel prezywiozl za smieszne pieniadze tj 500 euro wtedy bylo po 3zl czyli 1500zl + ok800 rejestracja golf byl z 1996r

Gość fafaufauoauf
za 800 - 1000 to jedynie dobrego malucha kupisz - da sie trafic dobre auta za 1000 zl ale to traf jeden na milion, jak chcesz to mam za 500 zl do sprzedania opla vectre 1.8 ubezpieczony i ma przeglad ale pali 13 na 100 ma dziure w baku(mala ucieka gora cwierc litra na dobe) i zardzewialy :) ale auto kozak i ma kopa. Czerwony :) http://www.uniquecarsandparts.com.au/images/car_spotters_guide/europe/1988/1988_Opel_Vectra_GL_4-door.jpg taki jak ten :P Jak sie nie znasz na autach i sama znajdziesz auto za 1000 zl to ci takiego zloma wsadza ze dolozysz do niego 3 razy tyle, a milo bedzie jak dojedziesz do domu a da sie znalesc dobrego malucha w tej cenie i to takiego co bedize zawsze od kopa palil

Gość fasfafojao
do 15000 to duzo :) za ta kase polecam honde civic lub toyote corolle z lat 90

Gość nie wiem ale fajny
ja tez polecam golfa albo ogolnie jakiego vw ale glfem sie fajnie jezdzi i nie jest taki bardzo maly

Gość autorkatopicu123
Dzięki za odpowiedzi ;) Jeju, jak się cieszę, że zdałam.. :D W życiu nie miałam takiego stersa, amtura w porównaniu z tym to był pikuś :D

Gość roland
www.cpmprofit.com/?ref=pita1988

Gość autorkatopicu123
A pieniądze na auto odkładam już od gimnazjum :D Nareszcie spełniło się moje największe marzenie!!!!!!!!

Gość fiat 126 tzw. maluch
98% mojego pokolenbia na tym sie naucyzlo jeżdzić :)

Gość afafaofa
ja sobie teraz kupie malucha chyba, bo to auto co mi wystarczy, i zrobie tak ze wywale na smietnik kanape i fotel pasazera i bede sam jedzil, bo jak mam wieksze auta to non stop mn ie ktos prosi zebym go zawiozl, albo mu jakas lawke podwiozl, albo na wies mu rzeczy zawiozl oczywiscie oddaja kase ale juz mnie to wnerwia ile czasu tak namarnowalem a tak bede mial auto tylko dla siebie :) jak bylem mlodszy mialem 4 maluchy i wlasnie mnie to denerwowalo ze najbardziej z tego ze mam malucha drwili ci ludzie ktorych tez czasem po studiach czy do sklepu jak razem ze mna jechali zabieralem : co maluchem mam jechac? albo Krzysiek czym ty przyjechales? taki tekst kolegi mojego kolegi ktory wysiadl z mojego auta. Mam to gdzies, moj maluch i basta, stac mnie na lepsze ale bede mial malucha !

Gość taka tam jedna mądralińska
najlepiej jeździło by Ci sie tym na czym się uczyłas jezdzic

Gość fafafaythhassah
i kolejny moj argument za maluchem jest taki ze ile trzeba kasy w inne auta wkladac, w moje aktualne to z 1500 wsadzilem i co z tego mam jak i tak je pewnie sprzedam zaraz, a taki maluch to ide do sklepu, prosze to i tamto i siamto i place 7 zl :D za wszystko :D

Gość bvhhjlm
ja jako przyszly swiezy kierowca dostalam rade zeby kupic Volvo, ponoc najlepszy dla poczatkujacych kierowcow