Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlskdl

straszne, straszne, straszne

Polecane posty

Gość mlskdl
malawronka----już nie przesadzaj.Z takimi zdjęciami można zetknąć się wszędzie, w temacie było napisane że straszne, nikt nie kazał nikomu tam zaglądać.Rzeczywistoś jest jaka jest i nie można żyć w zakłamaniu że wszystko jest piękne i kolorowe, są też takie historie takie jak ta A tak dla ścisłości jakbyś poczytała topik to dowiedziałabyś się co tam jest.Jedna osoba pytała, więc odpowiedziałam A i raczej mało dojrzała nie jestem:-)Mam już swoje lata, za sobą obumarłą ciążę ale to nie znaczy że nie moge oglądać takich rzeczy...,

Gość audi Q7
Tak,pisalo ze straszne wiec nie weszlam,autorka uprzedzila o tym

i ja nie żyje w zakłamaniu wiem ze życie nie zawsze jest różowe wiele w życiu widziałam i wycierpiałam. ale troszke według mnie dałaś tytuł za ogólny. ale to jest tylko moje zdanie.

Gość mlskdl
no może i nie świadczy, nie wiem ale wydaje mi się że jestem dojrzała zarówno psychicznie jak i fizycznie. Tak jak napisałam na takie informacje można natknąć się wszędzie, każda kobieta ma chyba świadomość że po za szczęśliwym rozwiązaniem jest też coś takiego jak poronienie, ciąża obumarła, poród przedwczesny... także nie wydaje mi się żebym miała kogoś tak bardzo przestraszyć takie rzeczy sa nawet w tv, mówią o katowaniu, zakatowaniu itp. co wtedy...może masz pretensje do nich że coś takiego pokazali? Jeśli cię uraziłam to przepraszam, rozumiem że jesteś w ciąży i nie chciałaś tego zobaczyć...

mlskdl nie przepraszaj mnie nie uraziłaś mnie tym . raczej jestem osoba silną ale masz racje jestem w ciaży. pewnie dlatego tak zaragowałam ( hormony). może bardziej jestem zła na to ze los taki jest że takie sytuacje mają miejsce.

Przkre to strasznie. Takie malusie to dzidzi. Wychodzi na to, że miało 5 miesięcy. Czytałam ostatnio na forum o tej aborcji przez częściowe urodzenie, którą wykonuje się w trzecim trymestrze ciąży...Masakra. Przecież takie dziecko normalnie już żyje! Nie rozumiem kobiet, które poddają się temu typowi aborcji i lekarzy, którzy je wykonują. Ja bym nie mogła...

a mnie to jakos mniej zasmucilo niz wlasnie rzeczone aborcje w trzecim trymastrze. Musze powiedziec, ze obejrzalam te zdjecia ze spokojem

Kurcze,masakra.Obejrzalam zdjecia i przyznam sie,ze lzy mi pociekly:( Sama mam 7-miesieczna coreczke i chyba zwariowalabym,gdyby cos jej sie stalo.

Gość smutne faktycznie
ale glownie dla rodziny... Ale co w tym strasznego to nie wiem. Myslalam, ze jakies znieksztalcone dziecko tam bedzie czy inna masakra. Zwyczajnie - martwe dziecko sie urodzilo. Nie rozumiem tego szoku...

-smutne faktycznie---To dziecko nie urodziło się martwe....tam jest napisane że zmarło dwa dni po przyjściu na świat, było za malutkie :(

Gość smutne faktycznie
chodzilo mi o to ze to nie straszne, tylko smutne i tyle ;)

Gość ale te zdjecia krocza to mogli
sobie darowac

Gość jojkololko
straszne jest to że to dziecko musiało już odejść.Ale nie rozumiem po co ci ludzie wrzucili coś tak intymnego do sieci:-(

Gość dzieki temu....
Beda do konca zycia mieli pamiatke,ja nie mialam mozliwosci zeby ja zobaczyc,dopiero w trumnie,a teraz wiem jakie to bylo wazne,zeby moc sie pozegnac tak jak wlasnie oni mieli szanse

Gość łzy same leciały
żałuję że to zobaczyłam, bo teraz mam obraz tego dziecka w głowie:-(

Gość ola z przedszkola
nie przesadzajcie, czy tu są same małolaty, które jeszcze niczego w życiu nie doświadczyły, co złe, smutne i bardzo boli.....

Gość obrzydliwe...
dla mnie to nie jest w pelni rozwiniety czlowiek, nie ma samoswiadomosci, zwykly trup, a oni go jeszcze tulą... biedny mały chłopiec będzie miał traumę w przyszłosci bo rodzice kazali mu przytulac jakąs martwą tkankę

Gość do obrzydliwe
zgadzam się z tobą jak by mi rodzice kazali to by mi się to dziecko w koszmarach śniło i mnie straszyło ...

obrzydliwe... zwykły terup nie w pełni rozwiniety ?heh jak mało o zyciu wiesz....