Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nola

czy ktoraś z Was miała tak ze test wyszedl pozytywny a

Polecane posty

na usg ciązy nie było widac?? ujrzalam na tescie 2 kreski, nie dostalam okresu wiec poszlam do ginekologa, zrobila mi usg ale narazie ciazy nie widac:( mowi ze albo jest tak wczesnie albo ciaza jest pozamaciczna:( pomozcie, miala ktoras tak a ciaza byla normalna?

pomozcie prosze, bardzo się boję, jestem po jednym poronieniu juz:(

Gość lady gaga 212121
najprwdobodobnieej jest za wcześnie na to aby usg coś wykazało nie panikuj zrób badanie krwi beta hcg ono napewno wykarze ciąże

Gość lady gaga 212121
a jktóry tygdzień ciąży Ci określił lekarz?

Gość ja tak mialam
test wyszedlpozytywnie okresu nie bylo i ciazy tez nie. okres spoznil sie 3 tygodnie a lekarz powierzial ze testy sa gowno warte zamiast sikac na pasek powinno isc sie odrazu na badanie krwi

u mnie okres spoznia sie 6 dni..zrobilam test---pozytywny..od dwoch miesiecy staram sie o dzidzisia.wczesniejsze testy byly ujemne..wiec napewno teraz jest dzidzia.niemozliwe zeby testy pokazywaly bład

Gość możliwe możliwe
wystarczy torbiel na jajniku, a już test pokaże ciążę, której nie ma

potwierdzam ze to mozliwe- mojej siostrze wyszedł test sikany pozytywny, tego samego dnia zrobiła test z krwi i wyszło 0. nie była i nie jest w ciązy.

U mnie było tak, że okres tylko 1,5 dnia miałam, test negat. usg nic nie stwierdziło, a 4 tyg później okazało się, że jednak jestem w ciąży:) Może za wcześnie. Nie denerwuj się na zapas, stres bardzo szkodzi w prawidłowym przebiegu...

dzięki za odzew:) no więc ja zrobilam test z krwi tez i czekam dopiero na wynik, torbiel odpada bo mialam usg dopochwowe i jajniki byly w porzadku, ona mowi ze gdybym nie powiedziala ze wyszedl test pozytywny i bylaby to zwykla kontrola to wszystko wyglada na ok...jedynie macica pogrubiona ciążowo, strasznie sie denerwuje, mam nadzieje ze to po prostu za wczesnie, a w ktorym tygodniu juz cos widac?? lekarz nie ustalil tygodnia bo na usg nie widac ciazy...mowi ze owulacja mogla sie przesunac, ja bralam wtedy antybiotyk, mialam wyrywany zab, mogla sie od tego przesunac??

Mi usg wykazało słabiutko zarodek w 4 tygodniu :) Ale już wcześniej bardzo bolał mnie brzuch i piersi. Więc wiedziałam:)

Gość pewnie że się mogła przesunąc
od zeba i antybiotyku jak najbardziej mogła się przesunąć u mnie w 7 tc było już widać zarodek z bijącym serduszkiem

"wystarczy torbiel na jajniku, a już test pokaże ciążę, której nie ma"> jakim cudem, powiedz mi, skoro testy wykrywają obecność gonadotropiny kosmówkowej, która jest produkowana wyłącznie przez komórki trofoblastu w ciąży oraz przez komórki nowotworu złośliwego

zrobilam test z krwi bete, wynik 735 wiec ciąża jest na bank..