Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Czy to duzo ????

Polecane posty

zaczelam chodzic na silownie juz 2 tygodnie codziennie! zrzucilam kolo 3 kg przez ten czas, czy to zbyt duzo czy raczej normanie? dodam ze nie stosuje zadnej diety tylko jem mniej i zdrowo

czasmi po silowni czuje ze jest mi az niedobrze, zwlaszcza po bieganiu, myslalm ze w miesiec powinno sie chudnac tak 1kg ale nie bylam pewna, nie chcialabym "przedobrzyc":), dzieki kabelku:p a czy to prawda ze sukces to 90% dieta i 10% cwiczenia? ktos mi tak powiedzial... niestety nie mam zadnej diety

dieta jest krótkotrwała a po niej efekt jojo chyba ,że nie wrócisz do dawnych nawyków żywieniowych ,najlepsza metoda to miej jeśc i sport ale bez przesady 2 lub 3xrazy w tygodniu

jak by to ugryzc ? ....jadaj porzadne sniadania, obiadu polowe...kolacje rozdziel miedzy domownikow :)....soki i owoce dla ciebie ja podzielilbym to na 70% sposob odzywiania a 30 czwiczenia aaa i nie przesadzaj z tymi trzena kilogramami co tydzien:) po osiagnieciu pewniego poziomu juz nizej nie zejdziesz a chcac tegodokonac bedziesz musiala katowac organizm a to juz zdrowe nie jest :O.... mysle ze dla ciebie (jestes kobieta) optymalnie bedzie 1,5-2 kg tygodniowo :)