Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymagajaca

Czy za dużo wymagam od Niego?

Polecane posty

Gość wymagajaca

Jestem z moim D juz prawie 3 lata, mieszkamy razem od roku. Jak nie mieszkalismy razem widzielismy sie w kazdy weekend poniewaz dzielilo nas 60 km. Caly tydzien czekalam na weekend. Wiadomo ze 5 dni odpoczynku od seksu robi swoje i nadrabialismy zaleglosci... a teraz...Albo jest zmeczony, albo jest za pozno, albo jak juz chce to ja jestem zaspana :( Przyznaje ze w weekend jest chetny bo nie pracuje, ale w tygodniu to nie ma szans raczej na to, no moze raz. Hmmm w sumie nie tylko o seks chodzi...Mam wrazenie ze za bardzo sie do mnie przyzwyczail i zaniedbuje mnie...w sensie takim ze np lezymy i ogladamy tv i nic :( zadnych buziakow, dobra przytula mnie ale czuje sie jakby to robil z przyzyczajenia :( Sama nie wiem co o tym myslec...Moze sie mna znudzil? Pytam sie go a on mowi ze nie i ze nie rozumiem ze jest zmeczony po pracy. ma prawo byc zmeczony bo jest mechanikiem i ta praca nie nalezy do najlzejszych...

Gość 1234567.......
moja droga proza życia ...a Ty myślałaś że jak zamieszkacie razem to będzie Cię nosił na rękach i będziecie uprawiali zwariowany sex 3 razy dziennie ? co najwyżej możesz mu delikatnie powiedzieć że czujesz się zaniedbywana ale i zrozum swojego faceta ...skoro pracuje ciężko fizycznie ma prawo być zmęczony a jak padnie do łóżka wieczorem to nie chce mu się nawet rozmawiać

Gość wymagajaca
czy ja pisze ze chce seksu 3 razy dziennie? Juz nie chodzi o ten seks...a o czulosc... nie mam zamiaru zyc tak cale zycie...jakbym byla jego kolezanka...

możesz sprawić że będzie znów spontanicznie i wesoło, tylko musisz się trochę wysilić. Kiedyś widywaliście się rzadko i sam fakt bycia z sobą był podniecający i ciekawy. Teraz sytuacja się zmieniła, ale możecie wykorzystać to na plus. Więcej inwencji!;)

wiesz, jeśli facet nie okazuje kompletnie czułości to albo nie czuje takiej potrzeby, bo może nie jest świadom że tego tak bardzo potrzebujesz, albo jego uczucia ostygły i faktycznie wpadł w rutynę "prozy życia". Pokaż mu że tak nie musi być, może wystarczy mu to uświadomić?

Gość wymagajaca
Dzis mam wolne i postanowilam zorganizowac romantyczny obiad :) I upieke cos dobrego ;) Porozmawiam z Nim szczerze bo on sam sie nie domysli ze czuje sie zaniedbana... Nie chodzi o seks tylko o czulosc. A pisalam o seksie bo wlasciwie wtedy okazuje mi czulosc...A na co dzien nie jest tak zle ale brakuje mi pocalunkow :( Tego najbardziej :(

Gość perełka90
musisz zrozumiec ze jest wykonczony po pracy, takie zycie.. ale weekendy odpowiednio wykorzystaj:) zaskakuj go czasami;) i nie zalamuj sie tylko ciesz zyciem, jestescie razem, kochacie sie, przytula Cie, nie zdradza, nie bije, szanuje,spedza wieczory z Toba nie w barze czy na impezie z kuplami. Docen to i mozesz czasami wyjsc z inicjatywa, pamietaj to XXI wiek;)

Gość wymagajaca
co chcecie moze powiedziec ze czekam az on sie postara?? wlasnie tak nie jest... ja sie staram a on mowi ze zmeczony... Przyznaje, jestem wymagajaca i teraz sobie uswiadomilam ze inne maja gorzej... On chociaz nie szweda sie po klubach z kumplami i dzieli ze mna kazda wolna chwile :)

Gość Zołzowata Marcyska
Polecam książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy". Miałam dokładnie to samo, a po przeczytaniu książki zrozumiałam, że to ja popełniam błędy, głównie rozmawiając z nim o tym. Przeczytaj, a daję sobie głowę uciąć, że niedługo będzie tak jak ty chcesz. Można ściągnąć e-booka. Pozdrawiam i powodzenia

Gość co sie z wami dzieje
wymagajaca - takie jak Ty nie wiedza, czym jest codziennosc i sie wsciekaja o byle gowno...... ale to normalne, ty jak jestes zmeczona czy cos, to on nie czeka az co chwila podejdziesz i mu buziaka dasz. zwyczajnie codzienne zachowanie. widac, ze za duzo oczekujesz, ale nie wiesz, na czym polega codziennosc. utarla sie wam rzeczywistosc, ale to nie znaczy, ze trzeba sie zaraz o to burzyc, i czytaj ze zrozumieniem, nikt nie mowi o seksie 3x dziennie, to byl tylko przyklad taki. powiedz swojemu facetowi, zeby od czasu do czasu cie przytulil, pocalowal, czy cos. masz problemy faktycznue.......

Gość perełka90
no widzisz:) zawsze w kazdej sytuacji sa jakies plusy:)

Gość wymagajaca
Nie wiem już sama nie dość, że mnie nie przytula to i nie chce mnie walić co godzinę w anal to jeszcze nie chce mi kupic mercedesa. O brylantowej kolii nie wspomnę. Wczoraj to mi nawet palca w dupę nie chciał wsadzić . . . czy to powód do rozstania?

Gość WYMAGAJACA
wymagajaca Nie wiem już sama nie dość, że mnie nie przytula to i nie chce mnie walić co godzinę w anal to jeszcze nie chce mi kupic mercedesa. O brylantowej kolii nie wspomnę. Wczoraj to mi nawet palca w d**ę nie chciał wsadzić . . . czy to powód do rozstania? jakis debil podszywa sie pod moj nick.... do co sie z wami dzieje ja tez pracuje i do tego studiuje zaocznie i jakos mam sile na okazywanie uczuc... dzis z nim pogadam to moze zmieni zachowanie

Gość mysle ze ta kolacja
bedzie dzisiaj poczatkiem bardzo milego romantycznego wieczoru we dwoje:)

Gość perełka90
rozmowa owszem moze pomoc, ale Ty nie zapominaj zeby sie cieszyc z tego co masz bo naprawde moglas trafic gorzej..

Gość WYMAGAJACA
może wreszcie zapnie mnie tak jak lubię czyli w dupsko a potem przetrzepie mi sakwe jak ostatniej wywłoce. A na koniec jakiś drobny prezent np. BMW

Gość WYMAGAJACA
Zołzowata Marcyska dzięki za rade ;) już pobrałam książke i w wolnej chwili poczytam :)

Gość zuzanna80
a jak i gdzie pobralas? tez jestem zainteresowana

Gość wymagajaca
WYMAGAJACA może wreszcie zapnie mnie tak jak lubię czyli w dupsko a potem przetrzepie mi sakwe jak ostatniej wywłoce. A na koniec jakiś drobny prezent np. BMW odwal sie blaharo...nie podszywaj sie pod moj nick...

Gość zuzanna80
dziekuje:) ciekawe co to takiego;) u mnie poki co wszystko ok bo nie mieszkamy razem ale kto wie kto wie...

Gość maluttkaaa alutkaaaa
Ja mam ten sam problem co TY.mOJ FACET mowi ze mnie kocha ale mi tego nie okazuje.My nie mieszkamy razem ale widujemy sie codziennie, gora co 2 dni.I on tez wiecznie zmeczony.I ja oto sie do niego czepiam.Ostatnio zwalil sprawe mial byc u mnie i zostac na noc ale wyladowal ze znajomymi na piwie.I juz nie przyszedl.Wybaczylam to. Teraz wzielam sie na sposob.Przestalam sie czepiac i tak jak on okazywac uczucie.Zrobilam sie troszke oschla.Niewidzielismy sie wczoraj bo pracowal do pozna.Nie odezwalam sie 1 do niego.Az sam sie zdzwil ze nic przez caly dzien sie nie odzywalam.Potem przed snem napisal sms ale nie odpisalam mu- udalam ze spie.I o dziwo sam rano zadzwonil o 7 rano z pracu i pyta sie czemu nie odpisalam na sms mowie "kochanie ja wczoraj juz spalam i teraz spie"I ze sie zmienilam.A ja wydaje ci sie.I zakonczylam rozmowe. Zobavczymy jak mi sie uda to.Bede dokladnie taka sama jak on i moze wtedy zzroumie jak ja sie czuje kiedy on mnie tak traktuje.

Gość wymagajaca
zuzanna jak nie mieszkalismy razem nie mialam powodow do narzekan... malutka alutka kiedys tez zastosowalam taka technike(nie bylam wcale zainteresowana seksem, ogladalam tv nie zwracajac na niego uwagi itp) i poskutkowalo... Ale chce zeby jakos inaczej do niego dotarlo... Moj D nigdy by nie poszedl z kumplami na piwko gdyby byl umowiony ze mna... W sumie nie mam tak zle...Pisze do mnie smsy mimo ze mieszkamy razem, wyznaje milosc ale jak bardziej bedzie sie staral to nie zaszkodzi ;)

Gość wymagajaca
Może wreszcie wyliże mu jaja a potem pożuje jego fujare. Wtedy to juz chyba będzie mnie walił do świtu a potem jakiś upominek w postaci audi A8

Gość 0147zawszemala
baba zawsze znajdzie powod do narzekania:) co za czasy nastaly..... moze jeszcze zabron seksu, bo to kara przeciez.

Gość przykro mi ale jezeli
tak zachowuje sie przed slubem to nie licz ze jak załozy obraczke to bedzie inaczej raczej jeszcze bardziej oleje nawet dobzre ze zamieszkaliscie razem mieszkanie pod jednym dachem dopiero pokazuje obraz sytuacji nikt nie bedzie świety ale On Cie Olewa zacznij mysleć o kims innym takim co chociarz pokrze zainteresowanaie i uszanuje

Gość wymagajaca
olewa mnie? raczej nie! nie szweda sie z kumplami itp a czy ma znaczenie ze nie mamy slubu...niektorzy dopiero po slubie mieszkaja razem, a my juz od roku... w kazdym zwiazku zdaza sie kryzys a ja nie zostawie mojego D tylko dlatego ze ktos pisze zebym dala sobie z nim spokoj. Kocham Go a on mnie i to jest najwazniejsze!!! naucze go okazywac milosc :P

Gość maluttkaaa alutkaaaa
Dzis jak rano dzwonil to mowil ze po pracy przyjdzie a ja kochanie ja jestem juz umowiona na popoludnie i mnie nie bedzie w domu.Zdziwil sie ze mnie bedzie.Wiec pyta sie o ktorej bede mowie ze niewiem, .Powiedzial ze niewazne oktroej przyjde do domu to i tak do mnie przyjdzie.Nie spodziewal sie , myslal moze ze bede na niego czekac z utesknieniem. Wlasnie czytam" dlaczego mezczyzni kochaja zolzy".I mysle ze na moim faceci to sie sprawdzi.Tylko ja to musze wcielic w zycie.I wtedy bedzie jadl mi z reki tak jak na poczatku zwiazku.Bo teraz mimo ze jestemy ze soba dopiero 6 miesiecy czuje sie jagbysmy byli starym malzenstwem. Ja za bradzo facecowi okazuje ze mi zalezy ze kocham i on wytedy czuje sie zbyt pewnie i mysli ze nie musi sie juz starac bo juz mnie zdobył. Ale chodzi o to zeby on sie staral caly czas.