Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymagajaca

Czy za dużo wymagam od Niego?

Polecane posty

Gość glupie te baby
jaaassneeeeeeeeee malutka - najlepiej stosowac rady ksiazkowe, zamiast byc soba i sie kochac. idiotka. powodzenia w tworzeniu zwiazku na podstawie ksiazki, a nie zycia:) a jak sie nie sprawdzi, to co? myslisz, ze facet ulegnie tylko dlatego, ze ty chcesz go sobie wytresowac? ile masz lat, dziewczyno?

Gość rob tak dalej powodzenia
"Ja za bradzo facecowi okazuje ze mi zalezy ze kocham i on wytedy czuje sie zbyt pewnie i mysli ze nie musi sie juz starac bo juz mnie zdobył." to jest naglupsze babskie zdanie na swiecie! czy ty sie nie czujesz pewnie w zwiazku, w ktorym jest zaufanie i zwyczajne zycie? caly czas chcesz miec psa na smyczy, czy tez cos ci durnego po glowie lata?????

zamieszkaliście razem, zaczęliście normalne zycie, które nie polega na leżeniu przytulaniu sie i dawaniu sobie czułych buziaczków. Owszem to też i sama mówisz, ze dobrze was w łóżku, choćby w te weekendy kiedy macie dla siebie czas. Przesadzasz i to bardzo autorko, facet pracuje, stara się, sama mówisz, ze często pisze i mówi, że kocha, a Ty chcesz więcej i więcej...osaczysz go i odejdzie.

Gość maluttkaaa alutkaaaa
Nie cche miec go na smyczy.Nie miec faceta pantoflarza.Ale chce zeby bardziej okazywal mi uczucie.POprzez buziaka, przytulenia zeby wiecej ze mna rozmawial. Wczoraj zadzwonil i mialam dobry humorek i on to wyczul.Zaraz napisal sms" co sie stalo ze mam taki humorek".Odp.Bo zycie jest piekne. I biedny glowkuje o co mi chodzilo w tym sms.Bo teraz napisal mi sms o co chodzilo w tym sms.A ja tylko tak napisalam.

Gość wymagajaca
akurat nie okazuje mu tak dobitnie ze chce wiecej czulosci....chce to zrobic delikatnie dlatego robie dzis romantyczny wieczor :) Jak czytam opowiesci niektorych dziewczyn to dochodzi do mnie ze mam wspanialego faceta bo moze nie zawsze okazuje milosc tak jakbym chciala ale wiem ze Kocha mnie bo jego czyny o tym swiadcza