Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron in black

kruca fuks!

Polecane posty

A jakież to jest niby logiczne powiązanie między człowiekiem - ogórkiem a aktem gwałtu dokonanym produktem wegetacji rośliny?!

Gość krucafuks
Pisze po prostu pod tym nikiem od kilku miesiecy, dlatego mnie temat zaintrygowal. Niezarajestrowany, bom leniwa, a tak nudna jestem, ze nawet pomarancze sie pode mnie nie podszywaja ;)

Gość jesli masz na myśli
widze, że nie dostrzegasz powiazania miejsca i okoliczności z wypowiadanymi opiniami miejsce: formum erotyczne a nie kulinarne lub forum gospodyń domowych, wiejskich czy jeszcze jakiś innych okoliczności : mówimy o Twoich ląkach - jak powszechnie wiadomo nie ma ludzi ogórków i ich inwazja jest ... delikatnie mówiąc nieprawdopodobna pozostaje dociec skąd biora się Twoje lęki - bo chyba nie chcesz powiedzieć, że widziałes ludzi ogórków, którzy nastraszyli Cie inwazją?

Gość Koorva matsch
co ten ajron znów pi.er.doli?? musi lekarstwa mu się skończyły, biedaczkowi :classic_cool:

Gość jeśli masz na myśli
krucafuks - bo coraz mniej mądrych podszywaczy, no ale przechądząc do sedna widzę niską samoocenę - Tobie też potrzebna jest terapia

Tak. Bardzo serio i poważnie obawiam się inwazji Homo Cucumis, a dodatkowo wieczory spędzam w tajnej bazie za tapczanpółką, z głową zawiniętą w hełm mentalny, wykonany z dwóch metrów bieżących folii aluminiowej :)

Gość krucafuks
Mnie to trzeba leczyc na nogi, bo na glowe to juz za pozno.

Gość jeśli masz na myśli
no proszę Ajron , dlaczego ukryłeś informację o leczeniu w toku

Gość jeśli masz na myśli
krucafuks - a jakie masz te nogi, może faktycznie warto się nimi zająć

Gość jesli masz na myśli
czyli plotki, a jeszcze nie dawno pisałeś że będziesz się trzymał wrsji podawanych w plotach co za niestałość w poglądach

Oj, problemy z rozumieniem tekstu czytanego ma Obywatel. Tamta wypowiedź tyczyła się jeno plotek o poczuciu humoru, wykładnia rozszerzająca jest w tym przypadku całkowicie chybiona i niezasadna.

Gość jesli masz na myśli
tak uogólnienia nie zawsze są słuszne ... ale nie zapiminaj, że to jaj jestem lekarzem a Ty pacjentem i zgodnie z ukazem carskim pacjent winien mieć wygląd lichy i durnowaty, aby swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszył lekarza więc nie wymądrzaj mi się tutaj

Gość jeśli masz na myśli
i znowu zaczynasz się mądrzyć chyba leczenie trzeba skierować na inne tory, skieruję Cię do zakładu zamkniętego

Gość jeśli masz na myśli
no widzę, że odniosło skutek więc dostaniesz skierowanie tylko na 3 miesiące i z prawem do odwiedzin może krucafuks Cię odwiedzi i podleczy trochę nogi

jeśli masz na myśli .cienki jestes :P Ajron jest kafeteryjnym wyjadaczem i musisz sie bardziej wysilic zeby go zagiac :P ale do tego trzeba to czego ci chyba brakuje - wiecej wiedzy w glowce :D

Gość jeśli masz na myśli
no Ajron - masz fana lub fankę onet.pl - starość i doświadczenie nie zawsze sa okolicznościmi sprzyjającymi - zwłaszcza w nowych okolicznościach gdybys czytał/a uwaznie to zauważyłbyś/zauważyłabyś, że dziś Ajronowi padł system - nic już nie będzie takie jak było Ajron - 3 miesiące a Ty nie zdążysz się wyspać.. nie chcę nawet myślec ile czasu potrzebujesz na coś bardziej skomplikowanego

phi, w poniedziałek będzie hulał znowu, nie wiem co ma być takiego rewolucyjnego w dzisiejszym jego buncie i niechęci do współpracy

Gość jeśli masz na myśli
czyli Twoje kłopoty z systemem powtarzają się cyklicznie? masz problem z zapanowaniem nad nim?

Gość atake na srrrake
:classic_cool:

Gość jeśli masz na myśli
no skoro go wykorzystujesz to nie dziwię się, że padł swoją droga to musisz go mocno wykorzystywać

Gość jesli masz na myśli
ja mam jakieś skojarzenia? co massz na myśli, czyżby wykorzystywanie kojarzyło Ci się tylko z wykorzystaniem seksualnym?

Gość jeśli masz na myśli
ale tylko z ludźmi ogórkami czy z wykorzystywanie m ludzi ogórków?