Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron in black

kruca fuks!

Polecane posty

mi się kojarzy Ajron = taboret, co można z tym zrobić, nic mnie nie obchodzi co można zrobić, niech sobie bliscy taboreta z meblem radzą, ja tam go w dowodzie nie mam 🖐️

WUJEK HENIEK - panu juz dziękujemy, doceniamy wkład wniesiony w rozwój tematu Ajron - nie wiem co taki człowiek ogórek umie, może ma nadprzyrodzone zdolności albo jakies wyjątkowe umiejętności... a jak nie to może nada się do trzepania dywanów no ale to Ty jesteś specjalistą od ludzi ogórków zaczerniłem się bo znudziło mi się ciągłe wpisywanie nicków

rozwój, rozwój czego? rozwój pierdów ajrona? no się może rozwinęły, jak chcesz to wąchaj wpisz sobie rozwój w wikipedie ale proszem, zawsze chętnie udziele mondrej wypowiedzi dla mondrych mebelków

żyją, weź durna ciemna babo kup sobie encyklopedie i przestudiuj znaczenie podstawowych wyrazów, to ze kilka godzin mędzicie z ajronem na kafe nie oznacza życia, ani topikowego ani zadnego innego

śmieszny jesteś WUJEK HENIEK i masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem: - nigdzie w całym topicu nie padło sformułowanie pozwalające Ci wywnioskować czy jestem kobietą czy mężczyzną, Co do Twojego poziomu wiedzy to diagnozy moga byc 2 i są niestety skajnie różne: - jesteś przeuczonym kutasem, który chce koniecznie pochwalić się swoja słownikowo-encyklopedyczną wiedzą , która w życiu codziennym w większości przypadków można wsadzić w dupę - nie mas zpojęcia o niczym i wszystko sprawdzasz w słowniku lub encyklopedii

Gość somebody well known
cytat: zaczerniłem się bo znudziło mi się ciągłe wpisywanie nicków padło takie określenie :classic_cool:

punkt dla Ciebie, ale tym bardziej nie należy go kojarzyć z babą:) widocznie tego nie dało się sprawdzić w encyklopedii albo słowniku i nasz biedny WUJEK HENIEK się pogubił WUJEK HENIEK - czy to Ty jestes tym sławnym .... mistrzem ciętej riposty?

Gość szatzunek kotuf z piwnicy
Zamieńcie go na psa! Zamieńcie go na psa. Niech on się odszczekuje swoim prześladowcom z pańskiego dworu. Niech on nie miauczy...

ja ja ja gut bardzo mnie interesują twoje analizy, nie muszę być przuczonym kutasem żeby widzieć dwie strony przemarudzonych przez dwie osoby kilka godzin, medziliście sobie we dwoje, a potem że to eksperyment taki był, z zyciem topiku i że wszyscy się nabrali, a taki HENIEK przeuczony kutas najbardziej się nabrał HAHAHA, 😴

ja ja ja gut gut, na pewno bede tu siedział i szukać cytatów na udowodnienie ci tego lub owego, penis mnie obchodzi kim jesteś, czy durną babą czy durnym pajacem :) pozwalam ci laskawie być kim sobie chcesz ❤️

Gość Latający Dekarz z Wisły
kogo?

Gość somebody well known
kogo, czego

a nie słyszeliście o shemale? czemu nie uwzględniacie shemale w swoich teoriach?:D ps, ja jestem dziewczyna, nie shemale :classic_cool:

Gość somebody well known
pokaż tzytze

już nie pokazuję :classic_cool: sama świadomość, ze je mam powinna Ci wystarczyć :O idę sobie.