Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssssssik

Co powiecie na temat tel.Samsung Avilla?

Polecane posty

Gość asssssssik

prosze o jakies opinie

Gość asssssssik
up

wlasnie niedawno wzielam sobie lg cookie i zastanawialam sie miedzy tym a samsung avila. tamten byl jak na moje oko ladniejszy, podobal mi sie bialy ale okazalo sie ze ma mniej funkcji niz cookie. przede wszystkim nie ma tego oloweczka do pisania na ekranie telefonu.bez niego chyba teraz bym nic nie zrobila. a tak w ogole to ten dotykowy ekran mnie dobija i zaluje ze go wzielam

Gość asssssssik
no wlasnie :(tez mi sie trudno odnalesc w nim mam go od wczoraj i nie moge sie przyzwyczaic ...ekran jest strasznie czuly :( jesli jednak chodzi o rysik,to wydaje mi sie zbędny,poniewaz sa dosc duze wyraznie wyodrebnione "przyciski":) Dopiero rozeznaje sie w terenie... A jakie sa wady/zalety ?

Gość asssssssik
haha !!no to faktycznie niezle ..sie wkopalam

Gość trendyjesteście
:classic_cool:

Gość PosiadaczkaSamsungaS5230
ja go mam od wczoraj. Mowisz ze jest czuły? a idzie gdzies zmienic czułość? ja musze mocno przyciskac. A poza tym czy wiesz moze gdzie mozna wylaczyc ten dzwiek klawiszy?

ni oreczny jest taki telefon, telefony na dotyk sa beee,mnie mmoj juz wkur*** bo mi sie ciagle wlacza niechcacy cos czego nei chce

Gość PosiadaczkaSamsungaS5230
mi na razie nie przeszkadza ;) kwestia przyzwyczajenia ;) wiesz moze gdzie wylaczyc dzwiek klawiszy?

Gość asssssssik
tez bym chciala wiedziec jak sie wyłącza dzwieki klawiszy ...kurde ktos wie?????geniusze prosze o pomoc :)

mam samsunga(inny model) ale z częściowo dotykowym ekranem i u mnie można ustawić poziom czułosci.Ustawienia-telefon-poziom czułości.Powinno być podobnie

Gość asssssssik
up

Gość a niewiemnawet

Gość kamyk niebieski
Ja powiem, że mi się on bardzo podoba. Ma 3 ekrany, na których mam swoje ulubione skróty, czyli widgety. Wygodny jest i łatwy w obsłudze. Rysik zbędny, bo świetnie się pisze na klaw. qwerty. Menu jest czytelne. Tel. łatwy w obsłudze, bateria długo trzyma, co jeszcze chcecie wiedzieć? Posiadaczko samsunga dźwięk możesz sciszyć klawiszem, który jest z boku tel. Jak masz aparat po prawej, to z lewej masz 2 przyciski do regulacji głośności i wibracji, zobacz sobie. Chociaż myślę, że przez tyle dni to już odkrylaś ;)

Gość mi on sie
bardzo podoba,mam go od 3 dni.szybko śmiga internet i nie zacina się jak w niektórych telefonach

Gość problem z bateria
A ja mam pytanie co do bateri... Bo wszystkim długo tzyma a nie mi.. Pisze smsy dosyc przecietnie... tak z 50 dziennie nie slucham za duzo muzyki na nim a trzyma mi tak kolo 3 dni :/ a inni pisza ze laduja raz na tydz. i sluchaja muzyki. myslicie ze to wada bateri? mam go w zasadzie od paru dni i dopiero ladowalam 2 razy na fula i do rozladowania na maxa. Drugim zas problemem to to, ze jak dzwonie do kogos albo ktos to automatycznie wlancza sie mi blokada tel. i musze wtedy ciagle odblkokowywac z boku. co z tym zrobic by tak nie bylo?

Gość Samsung vs LG cookie ?
co o nich myślicie bo mam do wyboru te 2 telefony , i nie wiem którego wybrać . Ale mi sie wydaje , że chyba Avile wezmę . nie wiem poradzcie .