Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmsy

druga ciaza? tylko nie to...

Polecane posty

Gość mmsy

hej odstawilam plastry jakies 5 tyg temu... mamy juz synka - 14 ms planowane dziecko ost cos brzuch mnie bolal, chyba gazy w jelistach ale strasznie "wywalilo" mi brzuch ... az tesciowa do mnie - co ty masz taki brzych? jestes w ciazy? to dala mi do myslenia mimo ze przez te 5 tyg byl stosunek przerywany zaczelam sie partwic i wczoraj pobiegalm po test wyszedl negatywny ale boje sie ze mogl jeszcze nie wykryc ciazy :( nie wiem co zrobie... planowalam jedno dziecko a tu zaraz niespodzianka nie chce drugiego dziecka, koncze studia i wole jednemu zapewnic wszystko niz miec dwojke w biedocie nie wiem co zrobie jak wpadne :(

Gość co za los
ja staram sie o drugie juz 1,5 roku i nic..

Gość mmsy
ja nie jestem gotowa na drugie chce juz za 9 ms jak sie obronie isc do pracy a nie znowu siedzie z dzieckiem 2 lata :(

Gość spokojnie nie jestes

Gość mmsy
mam nadzieje odrzucilam plastry bo juz meczyly mnie i juz powinna byc przerwa po 8 ms takze chyba wroce do nich przy nastepnym okresie starsznie mi libido obnizylo do 0 praktycznie albo gumki ktorych nie lubimy ...

Gość test negatywny to czym się
martwisz?:O

Gość mmsy
bo moze za wczesna ciaza nie wiem paranoja juz:( nie chce juz porodu , ciazy , zarwanych nocyy

Gość obniżyły ci do zera libido
i chcesz ich dalej używać?:O po co? po co dopłacać do antykoncepcji, która tak naprawdę jest wstrzemięźliwością, bo pewnie unikasz seksu skoro libido ci spadło

Gość mmsy
no wiem ale co gumki tez nie daja mi 100% pewnosci nie wiem a wy co stosujecie?? tabletek nie moge bo jak bralam to zapominalam o nich i sie zle czulam

Gość tak to już jest z tymi
hormonami - zniechęcają do seksu

Gość mmsy
przy plastrach chyba srednio 2 razy na tydzien sie kochalismy a teraz jestem bez i moge codziennie:)

Gość mmsy
o spiralli tez sie duzo zlego nasluchalam i sie boje miec cos w sobiena stale i podobno zalecane po 35 roku zycia bo moze byc potem bezplodna kobieta itd mojej znajomemj matka zafundowala na 18 stke spiralle dzis nie moze miec dzieci :(

Gość kpjdjopsjcdjkcodsjc
ja stosuję plastry Evra i jestem zadowolona, bo mam wyższe libido. Ale u każdego jest inaczej. Może masz źle dobraną antykoncepcję?

Gość mmsy
dobrze dawno juz robilam badania wiesz jak nosilam plastry 2 lata przed ciaza to nie obnizaly libido a po porodzie ... obnizaja mi teraz jakies 8 ,9 ms stosowowalam plus byl taki ze okres robilam sobie co 9 tyg najchetniej poszlabym na podwiazanie jajnikow ale w polsce nie mozna

Gość można można tylko trzeba
odpowiednio zapłacić moja koleżanka podwiązała, bo już 5-go dziecka nie chce... choć pewnie i tak mieć nie będzie, bo mąż zostawił ją w zeszłym roku, skurwiel jeden:O

Gość mmsy
hmm to bede musiala poszukac :) ale to gdzies za 5 lat jak cos bo moze sie mi odwidzi potem bede chciala drugiego i bedzie po... wszystkim skurwiel jak nie wiem!!! szkoda ze nie mozna sie ubezpieczyc od rozwodu ze jak maz zostawi kobiete to ma kase z ubezp, ING np :) powinni zrobic taka oferte