Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gegeg

porysowany laptop

Polecane posty

Gość gegeg

Czy mozna jakos zlkwidowac rysy na laptopie - błyszcząca matryca. Rysy są na zewnetrznej stronie - kwestia transportu .

W instrukcji nie było, żeby używać klawiatury a nie ołówków ? :)

Gość gegeg
mam nadzieje ze macie pomysł na zlikwidowanie

Gość gegeg
tylko to nie ta strona - poprostu przy transporcie mialam inne rzeczy w torbie ktore porysowały (okropnie) a prawie nówka

Jeśli matryca nie jest fizycznie uszkdzona, w sklepach komputerowych są specjalne, nawilżane chusteczki do wycierania ekranów LCD. Jeśli jest to uszkodzenie mechaniczne (nie zniknie po przetarciu) trzeba reklamować.

Gość kozetka
czyli porysowałas zewnętrzną klape laptopa? No to nic z tym nie zrobisz, rysy nie usunie żadna ściereczka ;)

Zewnętrzna strona.... Możesz spróbować reklamować, jeśli rysy są bardzo widoczne. Albo przejść nad tym do porządku dziennego. Zadrapań przecież nie usuniesz z plastiku.

Gość gegeg
reklamacji nie przyjma bo to moja głupota zeby wkladac laptop z innymi rzeczami -działa - ale okropnie mnie drazni taki porysowany

Gość gegeg
a jakies np spray

Laptop jest do pisania, tak jak samochód do jeżdżenia. W jakiś czas po pojawieniu sie pierwszej rysy przestajesz sie przejmować. No chyba, że nie masz innych zmartwień. :)

Gość jeśli to zewnetrzna strona
jeśli to zewnetrzna strona laptopa to mozesz kupic specjalna naklejke (skina) na niego :D ja taka mam, ale nie dlatego, ze mi sie laptop porysowal, ale po prostu szalenie mi sie spodobal taki bajer. tutaj masz bardzo duży wybór: http://skiny.com.pl/

Gość gegeg
a gdzie mozna to kupic tez mi sie podoba

Gość gegeg
to oni sami dobiora mi wielkosc

Gość kozetka
hehe no to nie tragedia ;) za jakis czas sie przyzwyczaisz, ale rozumiem , ze dziala Ci to na nerwy zwłaszcza, że to z Twojej głupoty. Nie masz osobnej torby na kompa? Chyba, że to do niej powrzucałaś inne rzeczy. Ktos tu mowi o reklamacji- a to dobre, wyśmialiby Cie na całej linii :D A może jakas naklejka na tę klape? W necie mozna zamowic odpowiednie na wymiar klapy.

podaje sie dokladne wymiary tej naklejki - robia naprawde przerozne wielkosci. w google wystarczy wpisac "skiny na laptopa" i wyskakuje mnostwo firm, ktore takie naklejki robia :)

Gość gegeg
dzieki - bardzo mi pomogliscie

nie ma za co :D

Gość MarcinTol
Ciesz sie że nic nie stało sie z matrycą bo wtedy i ją musiał być wymienić. A z tego co widziałem tutaj http://www.laptoprepaircenter.pl/matryce-do-laptopow nie jest to prosta i tania rzecz. Chociaż bardziej opłacalna niż kupno nowego laptopa. Może uda Ci się to tanio naprawić