Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana i zszokowana

czy to normalne?? relacja matka-dziecko

Polecane posty

ostatnio byłam w odwiedzinach na weekend u kuzynki (37 lat).. i przypadkiem byłam świadkiem pewnego zdarzenia.. wchodząc do pokoju w którym myślałam że nikogo nie ma zauważyłam, że kuzynka trzyma na kolanach swoją 6-letnią córkę i polizała ją po policzku... to było takie długie liźnięcie całą powierzchnią języka.. mała zniesmaczyła się jakby i wytarła policzek. ja natychmiast wyszłam (nie widziały, że stałam w drzwiach). po może pól godziny przyszła do mnie do salonu i powiedziała, że kładła małą spać. kompletnie nie wiem co o tym myśleć! sama jeszcze nie mam dzieci ale wydaje mi się to chore. trzymać na kolanach, przytulać, całować jak najbardziej ale to liźnięcie bylo takie... tłumaczyłam to sobie na różne sposoby, że może się wygłupiały ale nie słychać było zadnych chichotów, śmiechów.. czy matka może się tak zachować? proszę o radę bo naprawdę nie wiem jak się zachować w tej sytuacji. czy jakoś zareagować czy się nie wtrącać.

Gość 1234567.......
no rzeczywiście dziwnie to wygląda że matka liże dziecko po policzku ale nie widzę powodu żebyś miała się wtrącać myśli że matka molestuje to dziecko ?

nie wiem właśnie co o tym myśleć.. raczej chyba nie ma sensu bym się wtrącała bo nic by to nie dało nawet gdyby molestowała. a tego nie wiem. niech się wypowiedzą matki na ten temat. czy wyobrażają sobie polizać w ten sposób dziecko

nieee, na molestowanie to jeszcze nie zakrawa ;) może mała miała coś słodkiego na buzi dziwne zachowanie - dziwna odp przychodzi do głowy..

Gość według mnie to obrzydliwe

dziewczynka była już w piżamie. gdyby była czymś usmarowana to trzeba było umyć ją w łazience. moim zdaniem

Gość ale ci się musi nudzić........
0/10

Gość ale ci się musi nudzić........
takie lizanie w mojej rodzinie to tradycja :) ja bylam lizana i sama liżę

0/10. przykro mi ale to nie prowokacja. sama byłabym chora gdybym wymyślała takie rzeczy!!

Gość mysle ze ta matka byla w popr
zednim zyciu kotem i tak jej zostało.

Gość erfhyjgjkmhgndhbf
jak ja bylam mlodsza to sie tak bawilam z mama ale to nie bylo zadne lizanie tylko dotykanie czubkiem jezyka. i nie twarzy tylko np reki. i komu udalo sie dotknac (bo kazda stosowala uniki) to wtedy krzyczala "fuuuuuj" i sie wycierala o druga osobe :P

Gość mam coreczke
ale nie lize jej po buzi,wiec dla mnie to nie jest normalne zachowanie..Pozdr

Gość buiu
moze chciala ja zjesc.

jestem głupia i mam wszy, w dzieciństwie lizana byłam tylko przez Burka sąsiadów, dlatego zazdroszczę innym okazującym sobie uczucia i wszędzie węszę podstęp

tu wyżej opisany przykład to normalne..zabawa, przejaw czułości.. a te żarty wyżej uważam, że naprawdę przesadzacie, że akurat w tej sprawie sobie jaja robicie. są tematy na które nie powinno się żartować

Gość jakie tam okazywanie uczuć
to po prostu dziwaczne zachowanie jakby tusk tak lizal swoją córkę to ..........podpada pod pedofilie albo jakąś niezdrową fascynację, bleahhhh

Gość amma123
najlepiej byłoby to zobaczyć lub zademonstrować, wiele szczegułów obrazuje nam sytuacje a tak możemy sie tylko domyślać jest sie świadkiem czegoś co wiemy że bylo obrzydliwe a inne uważają że to słodka zabawa nie wiem ale jak lizała ? z jakąś emocją erotyczną czy to było fikuśne ?

to było takie długie liźnięcie całego policzka. ale kiedy tak ją lizała to była normalnie uśmiechnięta jak gdyby nigdy nic. (matka a nie córka bo córka się skrzywiła i wytarła)

Gość no nieeeee
mi podobnie robiła moja mama jak byłam mała. Jak nadstawiałam policzek, żeby dała mi buziaka, to ona jak już to zrobiła to jeszcze szybko końcem języka jak zdążyła to liznęła mnie w policzek a ja oczywiście miałam radochę (że niby taki psikus) ale krzyczałam"fuj" i szybko sie wycierałam

tak poza tym oni sprawiają wrażenie w miarę normalnej rodziny. kuzynka wobec córek jest wporządku. normalnie je wychowują. przynajmniej tak to wygląda z boku. a teraz byłam świadkiem tego.. i nie mieści mi się to w głowie, że ona mogłaby być jakaś skrzywiona na tle seksualnym. więc się zastanawiam czy sam fakt polizania dziecka (bo tyle tylko widziałam) może być dopszuczalny??

Gość no nieeeee
widziałam natomiast niedawno jak szwagier podgryzał po uchu swoją małą córeczkę, gdy ją nosił. Nie podobają mi się zbytnio takie zachowania. Ani to lizanie, ani podgryzanie :o ale rodzice robia to pewnie nieświadomie i nie mają złych intencji

Gość do zszokowana
to normalne,że dziecko powiedziało fuuj i się wytarło,nie było cię w pokoju później i nie wiesz jak to się potoczyło. Ja też czasami tak liznę moje dziewczynki i też tak mówią a potem one mnie liżą i się wycierają.I jest przy tym sporo śmiechu i zabawy.To tylko niewinne wygłupy matki z dzieckiem a nie jakaś pedofilia.

no ale mówisz o szybkim liźnięciu a to było w taki sposób jak ja liżę męża po tyłku czy penisie

poza tym ona nie powiedziała fuj tylko naprawdę zrobiła minę z wielkim obrzydzeniem.

Gość o losie slodki
zeby bawic sie w takie zabawy, trzeba byc porzadnie pierrrdolnietym :O jaki ma sens i cel taka zabawa? leczcie sie :O

Gość amma123
rozumiem cię ale nie wiadomo czy kuzynka nie jest jakaś spaczona ja tez wiele razy jestem świadkiem bardzo dziwnych rzeczy np kilka lat temu widziałam jak ojciec swoją 17 letnią córkę złapał za tyłek i ją tam pomacał a on odskoczyła z obrzydzeniem i odrzuciła jego rękę --byłam zszokowana i ten widok przed oczami mam do tej pory a w sumie facet jest niby na pozór ok, porządny, bez nałogów, wszyscy go chwalą i ta sytuacja z tym dzieckiem jest chyba zboczona niestety :-O może poczuła chęć posmakowania słodkiego ładnego ciałka dziecka :-O tak mi sie wydaje, nie tylko patologia społeczna to robi

ktoś jeszcze wypowie swoje zdanie?