Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana i zszokowana

czy to normalne?? relacja matka-dziecko

Polecane posty

Gość do zszokowana
wiecie co,jak dla mnie to szukacie dziury w całym.Nie dawno w TV był film oparty na autentycznych wydarzeniach.Przyjaciółka matki(fotografka) zrobiła serię zdjęć jej dzieciom w trakcie porannego szaleństwa.Dziewczynki były pól nagie,skakały po łóżku i się śmiały.Autorka zdjęć została oskarżona o pedofilię a matka o współudział. W UK pewien policjant,obecnie na emeryturze(działał przeciwko pedofilom) na meczu wnuka został poproszony o nierobienie zdjęć bo może rodzice sobie nie życzą i nie wiadomo jakie to zdjęcia. Nie popadajmy w paranoję.Owszem,bądźmy czujni ale też nie doszukujmy się czegoś czego tak naprawdę nie ma. A że dziewczynka wytarła się z obrzydzeniem- to normalny odruch,sprawdź sama.Poproś swojego partnera by Cię tak polizał po policzku.Gwarantuję,że będziesz mieć taki sam odruch jak to dziecko.To obrzydliwe uczucie -mokry,obśliniony policzek.Jednak nie podciągałabym tego pod pedofilię.

oglądałam kiedyś ten film. ale to zupełnie inna sytuacja!! pamietam, że w tym filmie mama była w ciąży, dzieci dotykały jej brzucha itd. nie ważne. tutaj było lizanie. poza tym ta mała jak się wytarła to siedziała jakaś taka niewyraźna. tylko mama się uśmiechała. ale nie do niej.. nie szukam dziury w całym na siłę. poprostu nie mogę zapomnieć tego widoku.. aż mnie ciarki przeszły po plecach.

Gość z jgły widły...
nie pomyślałaś, że mogła opowiadać jej o tym jak psie i kocie mamy dbaja o swoje młode?..

chyba zartujesz

Gość kkkkkkkkkkkkooooooooooooooooo
a ja lize synka po nosku i młody to uwielbia sie smieje to co jestem zboczona???

no kur........ zaraz sie wkurze! przez takich walnietych ludzi jak ty inni cierpia. ja nie jestem mamą, ale mam siostrzenca i siostrzenice i od zawsze calowalam ich w tylki, lizałam pop brzuszku albo po policzku nie mowiac o calowaniu gdzie sie da! cholera jasna! naczytaja sie o pedofilach i bredza! zajmij sie soba kobieto!