Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patii1981

Problemy małżeńskie,złe traktowanie żony.

Polecane posty

Gość Patii1981

Witam.Weszłam tu ponieważ mam poważny problem.Jestem mężatką ponad dwa lata.Mam wspaniałego niespełna 9 miesięcznego Synka.W małżenstwie na początku układało nam się dobrze,ale od okoła roku jest tragicznie.Mąż często mnie wyzywa,bije po rękach,bo niby podniosłam głoś,nie szanuje mnie.Nie mam ochoty kochać się z nim,bo kończy się to moim płaczem.Czy coś jest ze mną nie tak?.Nie dziwie się sobie,że tak się zachowuję,bo żadna kobieta która ma choć troche godności nie kochała by się z meżczyzną który tak się zachowuje.Rekoczyny,wyzwiska.Proszę o pomoc. Weszłam na forum ogólne,bo na tematycznym dostałam tylko jedną odpowiedź.

to jest przemoc fizyczna i brak szacunku wyzwiska i rękoczyny to patologia, karalna nie pozwalaj sobie na to jak nie będziesz się sama szanować, to nikt inny też nie będzie Cię szanował, pamiętaj

Rok temu miałam podobne problemy. Płakałam po kątach, nie miałam z kim porozmawiać. To było najgorsze. Skoro mnie kocha to czemu mnie krzywdzi i patrzy na tą sytuację z satysfakcją? To mnie dręczyło. Po wielu "bitwach", rozmowach uspokoiło się to wszystko. Zaczął mnie szanować. Wiesz, jeśli rozmowy nie pomogą skieruj się do specjalisty, bo może nie warto się rozstawać. Może on ma problemy i trzeba mu pomóc? Jeżeli wszystko to zawiedzie zostaw go, szkoda twoich nerwów, dziecka i życia.