Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IZABELLA22

co kierują dziewczyną, ktora sypia ze starszym od siebie żonatym facetem?

Polecane posty

Gość IZABELLA22

co ona z tego ma?co nią kieruje?

Gość izabella22
ZAKOCHAŁA SIE W FACECIE///?OKI ZARAZ CI NAPISZE FACET JEST BOGATY, MA ZAJEBISTY DOM, ALE MA TEZ ZONE I DZIECKO I ZDRADZA TA ZONE Z NIA, ONA JEST OD NIEGO SPOIRO MŁODSZA/? CZY TO NA pewno miłosc/? czy raczej chodzi jej o pieniadze?

Gość odpowiedz na pytanie
swdzacaca cipa. galerianka.a on jest meska kurwa, skoro zdradza zone,. cos jeszcze?

Gość pauleena
głupota!

Gość referfer
seks

dla faceta to tylko dupczenia na boku i swiadomosc, ze jeszcze inne na niego leca, a laska mysli, ze Pana Boga za nogi zlapala i po cichu marzy jej sie happy end

Gość kasa kasa kasa

Gość pauleena
Dupcia mrzenie- masz 100 % racji. Facet się dowartościowuje a laska czasem skorzysta bo jej kiecke kupi. Idiotka... Rozpieprzy tylko cudze małżeństwo.

Gość dla mnie takie laski
to zwykłe kurwiszony takiej szmaty kijem bym nie dotknął

Gość głupota i brak zasad
nie oszukujmy się, zakochanie przychodzi później, najpierw poznajesz człowieka, szkoda żona, a ona jak chce sobie życie marnować- jej sprawa, nawet mi jej nie szkoda

Gość 1234567.......
na pewno pochlebia jej to że dorwała zamożnego faceta który funduje jej kolacyjki robi prezenty itd..... co do miłości być może i się zakochała ale pewnie ma dziewczyna pecha bo jest dla faceta tylko zabawką

Gość Facet z kasą
Bo faceci z kasą są ciekawsi. Ale tacy którą ją mają naprawdę i sami w ciągu wielu lat się jej dorabiali. Tacy ludzie są szczęśliwski, inteligentniejsi, bardziej optymistyczni i mają więcej zainteresowań. I nie jest to sprzeczne z tym co napisała "dupcia marzenie" bo też jest to prawda.

Gość dziewczynki id na latwizene
"Ale tacy którą ją mają naprawdę i sami w ciągu wielu lat się jej dorabiali." wlasnie, a takiej dziewczynce nie chce sie z chlopakiem dorabiac, tylko isc na gotowe. wpierdolic sie do mieszkania na gotowo, od razu miec start, bo samej sie pozapierdalac nie chce. takie dzisiaj dziewczyny sa.

Gość pauleena
Tak, facet z kasą to łakomy kąsek. Z tym, ze tacy mają więcej zainteresowań też się zgodzę. Takiego stac na wiecej rozrywek i hobby, a skoro sami sie tej kasy dorobili a nie odziedziczyli po tatusiu to na pewno są w jakiś sposób inteligentni. Głupi by sie nie dorobił. Sama kiedyś poleciałam na takiego faceta przy kasie, jak mi się wydawało, tyle, że poleciałam na niego nie na jego kasę. Czrował mnie, był towarzyski, wygadany, pewny siebie, ale brzydki jak noc. Na początku nie chciałam się z nim spotykac, bo mi się nie podobał wizualnie. Ale oczarował mnie swoim poziomem IQ i dobrym sercem. Dawał poczucie bezpieczeństwa, 11 lat starszy itd. Dziś jestem po rozwodzie, he he he... ;) Okazało sie, że to dobrze ukrywajacy się alkoholik. A co do kasy to okazało się, że facet na siebie nic niae ma a kasa jest tatusia. Nie stac go nawet na alimenty na syna, jak twierdzi, więc powodzenia życzę pannie, jeśli się naprawdę zakochała.

Gość baby som gupie

Ja jestem w podobnej sytuacji,a raczej bede,bo jeszcze z nim nie spałam.Facet jest 20pare lat starszy ode mnie,oczywiscie zonaty i ma dzieci.Co mna kieruje?Przede wszystkim uczucie,nie mowie,ze to miłosc,bo za wczesnie,aby dawac takie deklaracje.Lecz na pewno jestem zakochana.Nie zalezy mi na jego pieniądzech i jak do tej pory bardzo niewiele z nich skorzystałam,zreszta on az taki bogaty nie jest,zarabia duzo i owszem,ale trzeba wziac pod uwage,ze ma na utrzymaniu dzieci.Nie oczekuje od niego prezentow czy utzymywania mnie,ale jak gdzies wychodzimy razem,zaprasza mnie do restauracji,to logiczne,ze on płaci.Wiem,ze postepuje zle spotykajac sie z zonatym facetem,ale ja wcale do tego nie dazyłam,nie miałam w planach uwieźć zonatego.To on wyszedł z inicjatywa i pomimo tego,ze zpoczatku trkatowłam go dosc chłodno i nie reagowłam na to,ze mnie podrywa,nie odpuscił.Od poczatku mi sie podobał,lubiałm spedzac z nim czas,rozmawiac,ale bałam sie dac mu do zrozumienia,ze tez mi na nim zalezy.NIe chciałam aby krzywdził zone i dzieci.Ale nie potrafie juz dluzej sie bronic przed tym uczuciem,dlatego postanowiłam w to wejsc.On zapewnia,ze takze sie we mnie zakochał,mowi,ze załuje,ze nie poznał mnie wczesniej,a raczej,ze nie jest młodszy i,ze ma zone.Oczywiscie wiem,ze tak na prawde moge byc dla niego tylko swiezym mieskiem,odskocznia od nudnego juz teraz zycia małzenskiego,zabawka...jestem tego swiadoma,licze sie z konsekwencjami,ale nie potrafie tego przerwac,bo za bardzo sie zakochałam.

Gość pauleena
"materialna szmato" naucz się czytac ;)

jej marokanskie produkty chyba pomyliło wątki.. ta reklama to powinna się znaleźć w kategorii dom itd

Gość co was ciagnie do
oblesnych starych wasatych dziadow z brzuchami i lysina, a po jej bokach wiankiem?

Gość co takiego pytasz
chec zeszmacenia sie lub sponsoring ;]

Gość szukaja w nich ojca
ktorego by chcialy miec,nie wyobrazam sobie starego obwislego fiuta w mojej pieknej brzoskwince fuuuj ,rzygi

Gość oral za pieniadze
kasaaaaaaaaaaaa, kasa kasa kasa kasa kasa!!! a do lozka mozna zawsze isc:D

Gość bo sa kurwami

do ayahuasca: uciekaj poki mozesz, uwierz mi wydaje Ci sie ze jestes swiadoma i ze poniesiesz konsekwencje, bedzie bardzo bolalo i bedziesz cierpiec jesli szczerze cos czujesz-ja zylam 5 lat z starszym od siebie i mamy dziecko -dzis zostawil nas bo znudzilismy mu sie

Gość każda taka panienka
szuka u boku starego faceta uczuć, których nie dostała od ojca. A niektóre szukają też łatwej kasy czyli są qrwami. Każda, która na dodatek rozwali czyjąś rodzinę będzie smażyć się w piekle. I dobrze jej tak!

Gość Czarnowłosa Blondi
w moim przypadku ani kasa, ani chec rozwalenia rodziny ani nie szukam cech ojca... zakochalam sie po prostu a jak sie zakochiwalam to nie wiedzialam ze ON byl zonaty, jak sie dowiedzialam to odrazu to zerwalam no ale po pol roku ON sie odezwal... i tak spotykamy sie raz na jakis czas, to taki uklad, on mi niczego nie obiecuje ja mu niczego nie obiecuje... tak jakos leci jak sie znudzi to sie skonczy. i nie potepiajcie odrazu kazdej dziewczyny bo nie wiecie czemu sie spotykaja z zonatym a jesli chodzi o milosc to rozum nie dziala ;)