Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

portfolio

czy oddac pierścionek??

Polecane posty

czy jesli zrywam zaręczyny, nie z mojej winy, to powinno się oddac pierścionek zaręczynowy czy nie?? jak wam sie wydaje. dodam, że jest dosyc wartosciowy.

Gość no tak tak takkk
ja bym byla honorowa i bym oddala

Gość rfrfrfr
oddaj jak nie bedzie chciał przyjac to zatrzymaj

Gość pierscionek zareczynowy
nalezy oddac. to nie byl prezent urodzinowy albo na rocznice chodzenia :/ nie wazne jak jest wartosciowy, jesli masz choc troche godnosci - oddaj!

Gość Palomka.
jezeli to ty zrywasz to oddaj pierscionek. inaczej jest kiedy to facet zrywa, wtey dziewczyna moze nie oddawac ale etz moze oddac. no mnijsza z tym w kazdym razie powinnas oddac

Gość Honorowo oddac
A jesli on bedzie tez na tyle honorowy,to nie powinien go przyjac,wiec dopiero wtedy mozesz go zatrzymac.

tak też chyba zrobie, przerasta mnie ta sytuacja.. rodzice sie juz poznali i bardzo polubili.. a nie mam wyjscia musze to skonczyc. :(:(

Gość a co zrobił
zdradził ?

zdradzil, kłamał... próbowalam jakos z tym żyć, ale nie moge już dlużej czuje ze popadam w depresje ale z drugiej strony boje sie ze po rozstaniu bedzie jeszcze gorzej :(

Gość ddss
jezeli ty zrywasz oddac, jesli on zrywa nie oddawaj, sprzedaj i zaszalej za ta kase

Gość sweette
honor ze niby oddać, a gdzie on miał honor jak zdradzał i kłamał

Gość Artefakt_Diabła
portfolio gratuluje ze nie jestes glupia dupa co by udawala ze nic sie nie stalo.jak ktos jest chujem to chujem zdechnie.po co ci to?po zerwaniu tylko lepiej ci sie zrobi,bedziesz miala wolna reke,nowe zycie.czekaja na ciebie przygody!! kopaj w dupe i sie nie zastanawiaj

Gość sweette
zgadzam się z dds zaszalej

mysle ze zrozumial swoj blad, ale dla mnie jest juz za pozno... chociaz latwo mi nie jest to zrobic... tyle lat ze soba bylismy, ze nie wyobrazam sobie jednego dnia bez niego... :( nie mowiac o świetach, wakacjach i wspolnych weekendach. ale czuje, ze to juz zawsze bedzie we mnie i zawsze bede czula zal do niego, a tym samym nie bede szczesliwa w tym zwiazku/przyszlym małżeństwie.

Gość kri100
Zrób mu słodki prezent. Przyjdx przeproś i powiedz że to było głupie... z Twojej strony że się tak oburzyłaś o tą głupią zdradę. A potem wyciąg szampana... i wódkę ....... upij go. Gdy się rano obudzi samotnie.. - z bolącym odbytem niech znajdzie, wypisany na odwrocie wizytówki znanego proktologa, Twoja ręką wiersz - "Żegnaj - kochanie. pierscionek jest na granicy Twojej dwunastnicy" .

Gość Artefakt_Diabła
buahahaha dobry pomysl portfolio teraz sobie nie wyobrazasz ale to minie szybciej niz myslisz. zrozumial blad...taaaaa jasne.bidulek kurwa mac

Gość lndfklgd
to czy oddasz pierścionek zależy tylko od twojej dobrej woli. to nie jest żaden obowiązek nie zależnie od tego z czyjej winy zaręczyny zostały zerwane. pierscionek to podarunek a nie zastaw albo pożyczka. to ty jesteś jego właścicielką a nie twój były narzeczony i on nie może żądać jego zwrotu. idąc za tokiem rozumowania niektórych osób wypowiadających się wyżej to po rozstaniu z chłopakiem należy oddać nie tylko pierścionek, ale wszystkie misie, perfumy i inne praezenty, aby postąpić honorowo

Gość uniqueGIRL
ja bym oddała....ale do lombardu:P

Gość a dlaczego zaraz
Ja bym oddała, nie dlatego, że tak wypada, tylko żeby nie ciagnac za sobą złej karmy.