Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Keris886...

jezyk niemiecki.PROSZE O POMOC W PRZETLUMACZENIU

Polecane posty

Droga Ewo, Opowiem ci o tym co działo się w ostatnim czasie w mojej szkole. W poprzednim tygodniu brałam udział w akcji sprzątania świata. Akcja ta polegała na podzieleniu się na grupy i sprzątaniu przydzielonego terenu. Moja grupa sprzątała park. Moim zadaniem było rozdawanie worków i rękawiczek ochronnych dla wszystkich grup. Czy w twojej szkole też są organizowane takie akcje? Czekam z niecierpliwością na twój list. Kasia

Dają wam w szkole zadania ponad wasze możliwości? Dziwne ... Ale ok :) postaram się pomóc :) Lieber Ewa ! Ich mit ganzer Klasse haben am Aufräumen der Welt teilgenommen. Es war toll. Die Kampagne hat am Freitag stattgefunden. Das Aufräumen der Welt hat auf das Sammeln vom Müll verlassen. Wir haben den Park und den Wald neben unserer Schule aufgeräumt. Ich habe geholfen Sacke mit Müll zu tragen. Wird die Kampagne ,, Aufräumen der Welt,, in deiner Schule auch organisiert? Ja z całą moja klasą braliśmy udział w akcji sprzątanie świata. Było fajnie. Akcja sprzątanie świata odbyła się w piątek. Sprzątanie świata polegało na zbieraniu wszystkich śmieci. Sprzątaliśmy park i las obok naszej szkoły. Ja pomagałem nosić worki ze śmieciami. Czy w twojej szkole jest organizowana taka akcja sprzątanie świata?? Sorry że nie jest dokładnie tak jak chciałaś ale te zdania było mi prosciej przetłumaczyć a troche się śpiesze. Jeśli chcesz żeby były przetłumaczone dokładnie twoje zdania to będę tutaj około 20 dzisiaj :)

niestety daja nam zadania ponad nasze mozliwosci bo w klasie jest 20 osob co juz go mialo a ja musze i inni robic takie same zadania :( masakra i niesprawiedliwe

Gość tak moze byc
Eve Way, Ich werde dir erzählen, was passiert ist vor kurzem an meiner Schule. Letzte Woche habe ich an der Reinigung Welt. Diese Aktion war es, in Gruppen eingeteilt und Reinigung der zugewiesene Gebiet. Meine Fraktion Reinigung des Parks. Meine Aufgabe war Verteilen von Taschen und Schutzhandschuhe für alle Gruppen. Hat Ihre Schule organisierte auch solche Aktionen? Ich freue mich auf Ihren Brief. Kasia

Gość gość
Potrzebuje tluamcza, ktory mi przetlumaczy dokumenty z niemieckiego na polski. pilne!

Gość gość
Skontaktuj sie z Panią Małgorzatą http://www.mawil.pl/ - to jest świetny tłuamcz w dodatku jesli masz poufne te dokumenty to tu możesz liczyc na dyskrecje;)

Gość gość
Tlumaczenia sa beznadziejne.