Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam bo nie wiem2

Mausie co byście zrobiły....

Polecane posty

Gość Pytam bo nie wiem2

gdyby przed wami stała mamusia z zaawansowanej ciązy i paliła papierosa?? Zareagowałybyście??

Gość luty2010
nie bo na takie kobiety i grozby i prosby nie dzialaja to po co strzepic jezyk, sama dokaldnie wie ze truje swoje dziecko.

Gość niz bym nie zrobila
bo to nie moja sprawa... Chyba, ze by mi wydychala tym dymem w twarz.

wczoraj byłam u koleżanki, wypaliła przy mnie 4 papierosy a byłam u niej 30 minut! jest w 8 miesiącu ciąży nie pomogło gadanie że truje swoje dziecko i moje (ja też jestem w ciąży). Myśle, ze zwracanie uwagai na nic sie zdaje...

Hmm.. Julka, to po co przy niej siedziałaś? Skoro nie potrafiła się powstrzymać, to wiesz - ja bym wyszła i tyle. Jak byłam w ciąży to nie pozwalałam nikomu przy mnie palić i po prostu unikałam takich sytuacji.

Z jednej strony to ta kobieta aż się prosi żeby jej tego papierosa na czole zgasić a z drugiej to jej dziecko i to ona powinna za nie odpowiadać. Kilka lat temu w szkole miałyśmy koleżankę nałogową palaczkę. Kiedy była w ciąży i nie pomagało tlumaczenie że szkodzi dziecku mówiłysmy jej że nie życzymy sobie palenia przy nas i trucia nas. 3 tygodnie odchodziła na bok zapalić. w 4 zrezygnowała z palenia.