Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska025

czy moge zrobic juz test????

Polecane posty

Gość kaska025

hej kochalam sie z chlopakiem 2 tygodnie temu, potem tydzien temu i teraz jakos w tygodniu.. nie wiem kiedy teraz powinnam dostac miesiaczke, bo mialam rozregulowany organizm, poza tym mam niereguralnie.. ale mysle ze za jakis tydzien powinnam juz dostac.. wczoraj mialam troszeczke takiego jakby sluzu, rzadkiego i brazowego.. czy to moze byc sluz z zagniezdzajacego sie jajeczka??? poza tym jestem caly czas senna, jem wiecej niz zazwyczaj i czasami kuje mnie w piersi.. nie czesto i tylko przez chwile.. czy to moga byc jakies oznaki?? dodam jeszcze ze ucieszylabym sie gdybym zostala mama :)

Gość za wcześnie na test
jak nie wiesz kiedy była owulacja to nici z testu najlepiej zrób tak ze dwa tygodnie po ostatnim stosunku, czyli po ewentualnym zapłodnieniu, a najlepiej test z krwi musisz poczekać przynajmniej do terminu miesiączki, a najlepiej z tydzień po terminie, bo owulacja zawsze może się przesunąć ja przy nieregularnych cyklach zaszłam w ciąze w 32 dniu cyklu, test zrobiony w terminie miesiączki nic by wtedy nie wykazał pierwsze objawy ciążowe są takie same jak na okres, nie odróżnisz

Gość kaska025
boli mnie na dole po prawej stronie.. co to moze byc?