Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki32

Załamana

Polecane posty

Gość Wiki32

Witam Wszystkich:) nie wiem czy trafiłam na odpowiednie forum ale... w miarę możliwości proszę o pomoc. Wszystko zaczęło sie odtego , że cokolwiek zjadłam zaraz miałam tzw. "przelewanie się w żołądku" i gazy.Do tego doszły zaparcia lub biegunki i tak na zmianą Poszłam do gastrologa przepisał mi leki (meteospasmyl i enterol). Dolegliwosci ustały ale .....Nie to jednak było nagorsze od pownego momentu zaczęłam wyczuwać od siebie .....taki dziwny "zapaszek" jak "kupa":( , dosc przykry dla mnie i dla otoczenia. Zauważyłam, że okolice odbytu mam bardzo podrażnione , pieczenie (ale nie swędzi), zmienił się kolor skóry ( bardzo ciemny), silny ból przy oddawaniu stolca (chociaż wypróznienia codziennie więc to nie przez zaparcia) koło odbytu zauważyłam narośl ( jakby z odbytu) i jest cały czas "mokra". Zakupiłam chusteczki , takie dla niemowlat i biegam co chwilę do łazienki i się wycieram trochę pomaga ale pieczenie czuję cały czas i ten zapach, ochyda:(. Nie wiem czy to jest przyczyną przykrego zapachu, ale chyba tak bo wyczuwam go tylko z okolic pupy. Nie pomagaję płyny do płukania ten zapach jest poprostu silniejszy, niestety. Jeśli chodzi o ten "dziwny" zapach odwiedziłam alergologa , dermatologa nic nie stwierdzili , codziennie biegam, z racji moich dolegliwości o których pisałam wcześniej nie jem słodyczy, nie piję kawy, zadnych fast - fudów. Więc sama już nie wiem, może ktoś mi pomoże:( P

Gość kri100
Myślę że nie gastro.... raczej prokto .....

Gość Wiki32
a jakies blizsze informację

Gość Wiki32
może ktos może polecić dobrego lekarza protologa w kielcach

Gość skoro
narośł, to albo hemoroid albo jakiś nowotwór!!!! Koniecznie idź do lek. proktologa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poczytaj topic o hemoroidach
czyli żylakach odbytu