Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Angel T.Mugler

problem z przelewem

Polecane posty

Go艣膰 Angel T.Mugler

Witam, tydzie艅 temu kupi艂am buty na allegro, zrobi艂am przelew, zaksi臋gowali go w banku itd. Dzisiaj dosta艂am wadomo艣膰 ,ze kasy jeszcze nie ma na koncie tej Pani znalaz艂am potwierdzenie przelewu i .............. wpisa艂am b艂臋dnie nazwisko sprzedawcy, numer konta , adres wszystko sie zgadza, tylko nazwisko inne cho膰 podobne Jak to mo偶liwe 偶e bank mi to zaksi臋gowa艂, przecie偶 napisa艂am nieprawdziwe dane nawet je艣li w tym miescie jest osoba o takim nazwisku jak ja wpisa艂am to chyba ma inny numer konta kurcz臋 co teraz, ju偶 nie odzyskam kasy?:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Angel T.Mugler
kurcz臋, ale jak to mo偶liwe ze inna osoba ma identyczny numer konta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do autorki....
Zg艂o艣 to, jak najszybciej do banku, w kt贸rym dokona艂a艣 przelewu. Pieni膮dze, tak naprawd臋 nie nia艂y celu dotarcia, poniewa偶 uniemozliwi艂a to niezgodno艣膰 danych. Napisz te偶, jak si臋 ta sytuacja potoczy艂a, bo sama jestem bardzo ciekawa. W ko艅cu pomy艂ka to ludzka rzecz i nie narazi cz艂owieka na straty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muchaplujka
takie problemy to na allegro forum rozpatruj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel T.Mugler
do autorki.... jutro napisz臋 , jak wr贸c臋 z banku muchaplujka jak bym pisa艂a 偶e wytar艂am si臋 r臋cznikiem brata i pyta艂a tu czy jestem z mog臋 byc w cia偶y to by ci臋 bardziej zaciekawi艂o zal...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa
Angel T.Mugler klaszcze dla cebie za ten tekst o reczniku....;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tw贸j przelew na pewno
musia艂 doj艣膰 do sprzedawcy z allegro! bank 'przelewa' na rachunek, a nie na nazwisko. R贸wnie dobrze mog艂a艣 nic nie wpisa膰 w tytule przelewu, czy w miejscu na dane osoby. (np. ja cz臋sto przelewam kas臋 mojej siostrze i nic nie wpisuj臋). Musi by膰 tylko poprawny numer rachunku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakajaka
zgadzam sie z wypowiedzi膮 powyzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muchaplujka
nie zaciekawi艂oby mnie to bardziej ale na forum allegro jest ca艂 a mnogo艣膰 pyta艅 z zakresu allegro ale widocznie niekt贸rzy nie wiedz膮 jak szuka膰... 偶al

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muchaplujka
a pieni膮dze id膮 na numer rachunku a nie na nazwisko czy adres, wi臋c sprawd藕 czy na przelewie masz prawid艂owo zapisany ten numer

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel T.Mugler
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa dzieki :) ju偶 po k艂opocie:) zadzwoni艂am do banku , czekali na na potwierdzenie w wyniku pewnych zmian w przelewie. czy jako艣 tak w ka偶dym razie juz dotar艂y na' swoje miejsce' v dzi臋ki za odzew , :) pa pa

Udost臋pnij ten post