Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angel T.Mugler

problem z przelewem

Polecane posty

Gość Angel T.Mugler

Witam, tydzień temu kupiłam buty na allegro, zrobiłam przelew, zaksięgowali go w banku itd. Dzisiaj dostałam wadomość ,ze kasy jeszcze nie ma na koncie tej Pani znalazłam potwierdzenie przelewu i .............. wpisałam błędnie nazwisko sprzedawcy, numer konta , adres wszystko sie zgadza, tylko nazwisko inne choć podobne Jak to możliwe że bank mi to zaksięgował, przecież napisałam nieprawdziwe dane nawet jeśli w tym miescie jest osoba o takim nazwisku jak ja wpisałam to chyba ma inny numer konta kurczę co teraz, już nie odzyskam kasy?:(

Gość Angel T.Mugler
kurczę, ale jak to możliwe ze inna osoba ma identyczny numer konta?

Gość do autorki....
Zgłoś to, jak najszybciej do banku, w którym dokonałaś przelewu. Pieniądze, tak naprawdę nie niały celu dotarcia, ponieważ uniemozliwiła to niezgodność danych. Napisz też, jak się ta sytuacja potoczyła, bo sama jestem bardzo ciekawa. W końcu pomyłka to ludzka rzecz i nie narazi człowieka na straty.

Gość muchaplujka
takie problemy to na allegro forum rozpatruj

Gość Angel T.Mugler
do autorki.... jutro napiszę , jak wrócę z banku muchaplujka jak bym pisała że wytarłam się ręcznikiem brata i pytała tu czy jestem z mogę byc w ciaży to by cię bardziej zaciekawiło zal...

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa
Angel T.Mugler klaszcze dla cebie za ten tekst o reczniku....;)

Gość twój przelew na pewno
musiał dojść do sprzedawcy z allegro! bank 'przelewa' na rachunek, a nie na nazwisko. Równie dobrze mogłaś nic nie wpisać w tytule przelewu, czy w miejscu na dane osoby. (np. ja często przelewam kasę mojej siostrze i nic nie wpisuję). Musi być tylko poprawny numer rachunku.

Gość jakajaka
zgadzam sie z wypowiedzią powyzej

Gość muchaplujka
nie zaciekawiłoby mnie to bardziej ale na forum allegro jest cał a mnogość pytań z zakresu allegro ale widocznie niektórzy nie wiedzą jak szukać... żal

Gość muchaplujka
a pieniądze idą na numer rachunku a nie na nazwisko czy adres, więc sprawdź czy na przelewie masz prawidłowo zapisany ten numer

Gość Angel T.Mugler
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa dzieki :) już po kłopocie:) zadzwoniłam do banku , czekali na na potwierdzenie w wyniku pewnych zmian w przelewie. czy jakoś tak w każdym razie juz dotarły na' swoje miejsce' v dzięki za odzew , :) pa pa