Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saamotny/lll

Czy 17 latek jak nigdy nie mial dziewczyny to az tak zle?

Polecane posty

Gość .T
wow, ja wychodzę, mam 18 lat i nie miałam chłopaka nigdy. idę na zakonnicę.

jeździ busami, tam można spotkać ekstra suki :D I zagaduuuuj. Ja jąkałem się jak pamiętam, spinałem itp. Pierwsze 2 podejścia były straszne, przestraszyłem dziewczyne raczej :D A potem, to liżą Ci rękę. Najlepiej idz na miasto z jakims kolega, który ma doświadczenie w łapaniu numerów to możesz się nauczyć.

xKamyk mnie się wydaje, że on szuka dziewczyny, a nie suki. Musisz mieć niskie ambicje. W życiu bym na coś takiego nie poleciała. :)

Gość powiem ci że miałem tak samo
jak opisujesz, i tylko ciagle dsobie wybrazalem sytuacje w jakich móglbym m zagadac do dziewczyny ktora mi sie podobala. Wyobrażałem sobie i tak minelo mi pare lat, teraz mam 25 i w moim zyciu nic sie nie zmienilo, po drodze spier...łem wiele waznych spraw i uraziłem wielee ludzi ( dziewczyn). Zycie to film w srtylu "dziewczyna z sasiedztwa" czy inna taa komedia, czesto nie mozna po prostu marnowac okazji,nie uda sie , trudno probujesz dalej do innej, ale przynajmniej wiesz, ze probujesz, takich cyba wlasnie dziewczyny lubia. to tylko moja rada :)

Gość jestem prawiczkiem ------
przegrałem zycie LL - moja matka też tak mówiła.........

Gość Saamotny/lll
kamyk czyli jeszcze wszystko w swoim czasie :D co prawda szybko minie ,ale jak mowisz , wczesniej to taka dziciarnia by byla, powazniejsze juz w 18r. :)

Ktoś tam pisał sucz... Nie, nie tylko sucz lecą na takie teksty. ty tez byś na to poleciała zapewne, bo jest komplement w tym tekście i rzecz jasna kontrola zapraszającego - mam wolny piątek (czyli czy nie wybrałabyś się a mam wolny piątek idziesz? bo wezmę sobie kogoś innego). Masz jeszcze czas, 18 to taki idealny czas. Chociaż widziałem 14 latki, które były zakochane po uszy... ale one raczej nie wygladały na chcących ukończyć gimnazjum. :)

Invicta :P nie każda jest Tobą. Jak jest ktoś bystry, zadbany i błyskotliwy nie ważne co powiesz. To raczej widać.. :)

Gość megi235
hej,aby dodac ci troszke otuchy to napisze ci,iz mialam okazje spedzic noc z 21 letnim prawiczkiem i wcale nie jest to jakims odstepstwem od normy poprostu czasami nie trafi sie na odpowiednia osobe wczesniej,jak rowniez nie nastapi sprzyjajaca sytuacja ktora zlaczy dwie osoby ze soba,ale ogolnie chce ci napisac abys sie nie martwil napewno jeszcze wszystko przed toba,nastapi taki dzien w ktorym spotkarz odpowiednia dziewczyne jak rowniez ktora doceni to iz jest twoja pierwsza dziewczyna

Gość
Ale wtedy to już nie warto jak się nikogo nie miało

Gość johnny_brawo
ha, powiem Ci tak, zrób z siebie raz idiotę i powiedz dziewczynie która Ci się podoba, że Ci się podoba, że chciałbyś wiedzieć jak ma na imię, że częstą ją widzisz i cały czas się na nią patrzysz, a jak się uśmiechnie to powiedz że się ślicznie uśmiecha, że jest ładna, że chciałbyś się z nią spotkać gdzieś indziej niż w porannym autobusie, przedstaw się a przede wszystkim umyj się i ubierz się w czyste rzeczy :-). Reszta potoczy się sama, tylko nigdy nie kłam i nie udawaj, najgorsze to zobaczyć jak ta cudowna dziewczyna uśmiecha się do kogoś innego, pozdrawiam i powodzenia :)

Gość Saamotny/lll
wystarczy jak ktos znowu mi posci oczko to sie usmiechne podejde i zagadam :D moze sie przejdziemy , albo poznamy :D cos sie powie ,raczej nie wazne co jak sie podoba