Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sa jeszcze normalni faceci

są jeszcze normalni faceci co nie myślą fiutem

Polecane posty

Witam. Mam 17 lat i smigam do liceum. Jestem podobno ładna ale nie lansuje sie, nie stroje nie robie makijażu. Strój dobieram raczej stonowany bo nie lubie świecić nagością a przynajmniej nie w szkole ( jak duży dekold do długi dół i na odwrót). W sumie wiekszośc kumpel ubiera sie podobnie i żadna sie nie wywyższa. Uczymy sie tak na dobrą 4. Od tego roku doszła do nas Andzelika :/ Moim zdaniem nie jest brzydka ale jakaś wybitnie ładna też nie. Nigdy do tej pory nie widziałam tak zrobionej dziewczyny w tym wieku. Krótkie, kłuse stroje czyli gołe piersi i dupa, prześwity, zlote akcenty i mnóstwo złotopodobnych dodatków. Opalenizna ponad normę, tipsy 3 cm. Włosy bląd z czarnymi i różowymi pasemkami, różowa nokia i zlota torebka na zeszyty. Dla mnie wygląda jak przybysz z innej planety ale chłopcy poprostu oszaleli. Jak jej ołóek zleci to wszyscy sie podrywają żeby jej go podać - nawet ci z ostatniej lawki choć są z góry przegrani w wyścigu :) Nie wiem co im się stało znaczy wiem ale nie rozumiem ich. Z nia mozna pogadać jedynie o tym co piszą na pudelku. Zero inteligencji i co najgorsze na żaden temat nie ma własnego zdania tylko posiłkuje się tym co zasłyszy. Podeszła dzisiaj do Grześka (wesoły bardzo inteligentny luzak. W miarę ładny ale nie najładniejszy w klasie )prawiąc mu jakieś słodkie komplementy na temat jego głowy - autentycznie komplementowała jego głowe :/// Grzesio się odniósł tak : "a Twoja jest jak sklep w stanie wojennym - wielka i pusta" Laska była w takim szoku, że jej opalenizna zbladła i tynk sie od płaczu rozmazał. Grzesiek stał się wrogiem reszty chłopaków a moim obiektem westchnień :D

Gość lepiej sie przyzwyczaj
życie....

Gość a moze ty po prostu
jestes zazdrosna?

Ja właśnie należę do takiej klasowej elity, jednak mam 13 lat i nie świece gołą dupą, w mini raz rzyszłam to kazali mi ubrac spodnie od wfu i powiem ci że wcale te dziewczyny nie są takie puste one są mądre icawane to ich "opakowanie" żeby zwmylić ludzi

Zawsze go uważałam za takiego samego jak reszta. Przed wakacjami próbował się ze mną umówić a ja delikatnie dałam mu kosza. Dzis sie okazało że nie zasłużył i chce to naprawić. Jest szansa że jeszcze sie mna zainteresuje?

A o co mam byc zazdrosna? O to, że nie zna ortografii czy że nie umie mnożyć ułamków? Chodze z nia do klasy i widze jej "błyszczenie" przy tablicy

Gość lepiej sie przyzwyczaj
albo rybki albo akwarium :D nie mogę

Gość moze zazdroscisz
tego ze jak jej spadnie ołowek to wszyscy sie po niego schylają a jak tobie spadnie to nawet nikt nie zwróci uwagi :D

Wolę żeby nikt mi go nie podniósł niż mieli by sie zabijać o to napaleni faceci zapatrzeni na moją gołą dupe. Tez by mi podnosili jak bym się tak wystroiła, wymalowała wyginała się w sexowne pozy i do każdego robiła dziubka

Gość ble ble blee
droga autorko, ty też nie błyszczysz poprawną ortografią (dekold, bląd włosy, kłuse stroje) więc ta twoja dobra 4 chyba o niczym nie świadczy

Gość kłuse stroje
bląd - a słownik kiedykolwiek na oczy widziałaś dziewczynko ? :D Kłuse stroje :O

Gość hehe skąd ja to znam
u nas w liceum też była taka "barbie" jak się na nią patrzyło to aż mdliło ale chłopcy w tym wieku to jeszcze dzieci a dzieci lubią to co kolorowe :D

Gość gość
UFXEhn8Cm7eKOPxQbRv0zwaJ