Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konik wscipski

kiedy kobieta mówi nie...

Polecane posty

Gość konik wscipski

witam, pytanie do panów. Co robicie, kiedy macie nieodpartą ochote na seks a wasza kobietka mówi nie :( ... bo np. nie ma ochoty albo chce się jej spać, albo jeszcze co innego co w waszym mniemaniu jest słabą wymówką ? ...pytanie do panów, bo mnie osobiscie nie udało się odmówić :P

Gość maly_duzy
teraz tez?? ;D

Gość ja robie tak
Jak mówi nie - zadko sie zdarza, to wtedy caluje ja w kolanko i po udzie wedruje do cipki, kilka lizniec i slodkich calusów i o "nie" nie pamięta

Gość konik wscipski
ja też zawsze mam ochote, dlatego nie miałem okazji odmówić :) to jeszcze zależy od częstotliwości :) widziałem ogłoszenie na trojmiasto.pl , zamieszczone przez żone, która szukała chętnej kobiety dla swojego męża a argumentowała to tak że już "nie wytrzumuje ruchania kilka codziennie po kilka razy" dodała jeszcze że mąż jest dobrze zbudowany 193cm wzrostu , penis 20cm . :)

Gość brykajaca siksa
łoooo majjjj masakra:]

A jawsze proponuje sex jesli widze ze moja kobieta nie ma ochoty to pytam dlaczego a potem gdy mi to wytłumaczy i np. jest to jakas błachostka to delikatnie ja całuje itd i czesto daje sie ja nakrecic ale gdy powód jest jakis wiekszy .. to pasuje i czekam az sama sie na mnie zuci na nastepny dzien :)

dziekuje to miłę ze ktos sie zgadza z moim zdaniem ja zazwyczaj staram sie nie namawiac na siłe mojej kobiety bo w tedy całkiem traci ochote