Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewemis

Fenomen sledzika

Polecane posty

śledzik to jednak bardzo przydatny pomysł :P nie dość że się dowiedziałam że połowa moich znajomych to idioci to jeszcze jaka to jest satysfakcja kiedy moja nauczycielka, nauczyciel człowiek który całe moje dzieciństwo powtarzał mi ze myślenie nie boli spamuje na nk do tego wysyła kod który oznacza nic innego niż spierdalaj śledzik nie mając o tym zielonego pojęcia:D

Gość fsdasfs
przyznaj się - przeczytałaś to na joemonster a nie wymyśliłaś

Gość moja święta teściowa
wkleja to samo :D

co przeczytałam?? co oznacza ten kod?? nie sama na to wpadłam w sumie nie trudno o ile myślenie nie boli:P to że to satysfakcja tez nie bo to po prostu subiektywne uczycie widząc jak moi nauczyciele, pedagodzy nawet księża wklejają sobie spierdalaj śledzik :D

dokładnie, wklejają to 'spierdalaj śledziu', ahahahhahahahahahahahahahahahaha :O a potem coś tam, że śledzik się WYŁONCZYŁ czy inne bzdury, niepoprawne ortograficznie :O :D dam sobie w opisie linka do http://demotywatory.pl/178761/Uwierzyli i obrażę tym 25% znajomych :P

Gość jak widać ludzka
naiwność jak i głupota jest nieograniczona.:p

Gość nie obrazisz tym
znajomych...oni dalej bedą wklejac te kody itp. bo nie zrozumieją tego demotywatora:classic_cool:

możliwe :classic_cool: ale serio się zdziwiłam, baba 45 lat ma i wkleja taką głupotę...juz nie mówię o ludziach w moim wieku...albo koleżanka po farmie takie rzeczy wypisuje :O widać ani wiek, ani edukacja nie zmienią głupoty niektórych :O

Gość czy ten sledzik pokazuje
ze bylam u kogos na profilu? do czego on sluzy?

Przez tego cholernego śledzika powiedziałam NK spierdalaj. Teraz mam święty spokój. Nareszcie!

mi tez sie chce z tego smiac,tez mam przypadek,ze moja byla pani nauczycielka wkleja ten ciag literek i cyferek,ktore mozna odczytac jako s.p.i.e.r.d.a.l.a.j. hehehehehe,a najlepsze jest to,ze ona ma w swoich znajomych swoich uczniow! Ale upadek! dno...

Gość ble ble blee
ale tak poważnie to co was w tym całym śledziku tak denerwuje że chcecie go usuwać? moim skromnym zdaniem 100x gorsza jest opcja oceniania zdjęć, możliwość zobaczenia kto oglądał twój profil, płatne prezenty czy jakieś eurogąbki... przy tym wszystkim śledzik to mały pikuś