Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garaca

Radość ze ślubu ??

Polecane posty

Gość garaca

W tym roku biorę ślub, w sumie to już niedługo bo za miesiąc. Wszystko planujemy dosc dokładnie, wybieramy dobre alkohole, droga sukienka i garnitur, w sumie to na niczym się nie ograniczamy, przynajmniej na tym na czym nam zależy, więc wszystko na pozór wygląda fajnie, ale ja tak bardzo nie wiem czy chce tego ślubu, on nie ma tyle cech, które mnie pociągają w ludziach, cech które są dla mnie tak ważne. Ale jest dobrym człowiekim , spokojnym odpowiedzialnym..tylko że coraz bardziej sobie uświadamiam, że to nie miłość, ale nie jestem też pewn cz miłość istnieje. Ostatnio zauważyłam też że coraz większą uwage zwracam na innych mężczyzn, wiem powinnam być szczęśliwa skoro biorę już ślub, ale co jeak nie jest, a ja nie chce go skrzywdzić. On wie o wszystkich moich wątpliwościach, ale i tak chce ślub. Czy ktoś mnie rozimie?

Gość AP AP AP AP
Twoje zachowanie wynika albo ze strachu - slub to w koncu dosc stresujacy dzien, wazny itd. Albo uswiadomilas sobie,ze nic nie czujesz, ze to tylko przywiazanie... Jezeli to drugie to odwolaj slub i pozwol sobie na bycie szczesliwa z kims innym. Nic na sile. Twoj partner powinien to uszanowac. swoja droga- strasznie pozno sie obudzilas, ale jezeli masz do konca zycia plakac i byc nieszczesliwa to nie bierz tego slubu. Pewnie to bedzie slub koscielny- wiec do konca zycia zostaniecie mezem i zona. Jezeli to tylko cywilny- mozesz zaryzykowac, moze to tylko strach, emocje biora gore... Gorszej, jezeli nie chodzi tu o strach ale o brak milosci. SAMA musisz podjac decyzje, nie patrz na nikogo.

Gość Kanion
Ja sram na śluby i jest fajnie

kolejna laska, która bierze slub tylko po to by mieć obrączkę na palcu. Czy to naprawdę takie ważne?