Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dulka111

Pomocy !!!!!!!!

Polecane posty

Hej dziewczyny mam taki problem . Dzis ja i moj facet bylsmy blisko ... i doszlo do tego ze on dostal wytrysku dosc blisko mojej pochwy ... chociaz zakrylam ja bluzka nawet wsadzilam troche do srodka ... On jest bardzo odpowiedzialny ii strasznie sie boi , ze moglo do czegos dojsc ... nawet myslimy zebym jutro poszla do ginekologa po te tabletki . Niewiem jak oine sie nazywaja tete ktore daja w razie gdy np peknie prezerwatywa i trzeba je zazyc do 24 godz . od stosunku . Nigdy nie uprawialismy seksu , dlatego ta obawa . Jak myslicie ??? co mam zrobic ? blagam o pomoc ...

Gość _xXx_-
te tabletki są nie do 24h tylko do 72 poprostu powiesz że chcesz tabletkę 72h po lekarz wypisze albo postinor duo albo escapelle, chociaz obecnie sklonni sa wypisywac escapelle.

Gość kate3rina
jakby Ci sie spuścił W pochwie lub NA nią to coś mogłoby sie zdarzyć, ale w pobliżu? nie... plemniki nie skaczą tu i tam, nawet jak sie spuścił gdzies nisko na brzuch czy pachwine to lekarz raczej Cie wyśmieje niż zapisze tabletke po :P nie ma obaw

wlasciwie to na plecy moje .. a nie na brzuch ... ale moglo cos poleciec jak poleciala pierwsza tura na rowek a nim do pochwy ...

Gość _xXx_-
wg mnie też nie ma ryzyka, skoro nie był w Tobie ani na chwilę i skoro plemniki nie miały szansy na zetknięcie się z pochwą : )

ale sie boimy ... kurcze myslicie ze nie warto ? bo jutro soboota to trzeba by bylo isc prywatnie . a i te tabletki kosztuja ...

Gość kate3rina
eeetam to nic nie bedzie dzieci :P bawcie sie z głową

Nie dzieci kochana :) bo tak generalnie to czasem mozna stracic glowe .. a to forum jest po to zeby zadac pytanie wiec sie nie czepiajcie

Gość kate3rina
nie czepiam się, ale skoro tak sie boicie, że zastanawiasz sie czy bedzie ciąza ze spermy na plecach to radze używać jakiejś antykoncepcji :)

Gość _xXx_-
nie ma : )

Gość McD
Decyzja należy do was. Chcecie to idźcie do gonekologa, tylko tak jak powiedziałaś: tylko prywatnie a i tabletka też nie będzie tania... w sumie nie wiem ile możecie zapłacić za wizyte i tabletke, ale z drugiej strony... nie lepiej poświęcić trochę kasy, żeby mieć pewność? a na drugi raz albo sie zabezpieczyć, albo uważać bardziej, albo inaczej sie "bawić" Pozdro