Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhh_21

dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość ehhhh_21

dlaczego tak jest? dlaczego mimo iz w tym momencie go nienawidze sentyment do pierwszej milosci zawsze pozostaje??

Gość brunetka_25
Sama sobie odpowiedzialas na swoje pytanie, bo jest to pierwsza! :)

Gość ehhhh_21
i jakie ma prawa wobec tego ze jest pierwsza?? dlaczego pozostaje tak dlugo w pamieci? tylko dlatego ze jest PIERWSZA??

Gość ehhhh_21
tylko dlatego nie potrafie przestac o nim myslec ze byl moja pierwsza miloscia? mimo iz teraz jestem w zwiazku i jestem duzo bardziej szczesliwa?

Gość ehhhh_21
jest mi z tym zajebiscie zle. staram sie jak moge a i tak ciagle o nim mysle. a nie chce. nie darze go juz zadnym uczuciem. przynajmniej zadnym pozytywnym. wiec dlaczego ciagle siedzi w mojej glowie??

Gość ehhhh_21
tak stracilam. a co to ma wspolnego. prosze wytlumacz mi bo ja sama jestem zbyt pogubiona by sobie z tym poradzic

Gość zpowodu
nieodwracalnych procesow zachodzacych w korze nadmozgwej

Gość Masz racje 9
Tak czasami jest kwiatuszku idz juz spac albo nienudz kwiatuszku juz dobrze, pa sloneczko

Gość ehhhh_21
a jesli nie chce zeby tak bylo? jak mam sobie z tym poradzic? jak mam to wyrzucic z siebie?

u kobiet jest tak, że zazwyczaj odciska ten pierwszy raz piętno na kolejnych naszysz przeżyciach seksualnych i kontaktach z mężczyznammi, a jak wiadomo, kobieta podchodzi to tego bardziej emocjonalnie - dlatego utrata dziewictwa jest tak ważna (chyba że kobiecie brak wrażliwości i nie obchodzi ją z kim to robi itp.).

jak wyrzucić to z siebie? jak mi się uda, to Ci powiem. ale przestałam wierzyć, że to w ogóle jest możliwe.. może wtedy, gdy poznam kogoś, kto będzie mnie na prawdę mocno kochał z wzajemnością.

Gość ehhhh_21
nie bylam z nim szczesliwa. tysiace rzeczy mi w nim przeszkadzalo. z moim obecym partnerem( teraz juz narzeczonym) jest o niebo lepiej. kocham go nad zycie i chce byc z nim juz na zawsze. jednak czasem przychodza takie dni jak ten. kiedy choc nie wiem jakbym chciala nie moge przestac myslec o moim bylym. mam o to do siebie zal, pretensje. czuje ze to jest nie fair wobec mojego narzeczonego. co mam z tym zrobic? czy sie z tego kiedys wylecze?

Gość tamartaaa
zrob cos dla siebie ogol nogi idz do teatru na dyskoteke do kina na solarium a ja w tym czasie...

Gość ehhhh_21
smak goryczy ale ja kocham i to ze wzajemnoscia. ale te wieczory jak dzis ktore spedzam bez mojego narzeczonego sprawiaja ze te glupie mysli powracaja. a jeszcze do tego alkohol i sentymentalny wieczor jak nic. wiem ze gdyby moj narzeczony zadzwonil od razu by mi przeszlo. ale on nie dzwoni....

właśnie. mnie też ten pierwszy bardzo skrzywdził - dlatego jest nam ciężko zapomnieć. nie możesz tak uzależniać się od swojego obecnego partnera, sama musisz się z tym uporać. słyszałam gdzieś, że wybaczenie uwalnia nas od tych negatywnych emocji... ale jak wybaczyć komuś taką krzywdę?

Gość ehhhh_21
smak goryczy. widze ze przezylysmy bardzo podobne historie, tylko narazie zadna z nas nie potrafi sobie z tym poradzic, ale widze ze Ty rozumiesz moja sytuacje doskonale.

i ja rozumiem, i już wiem, że nie zapomnę nigdy, bo to mój pierwszy i ten jedyny, który potrafił także tak upokorzyć powiem tylko tyle, czekam na miłość, tę która nauczy mnie czegoś innego, nie walczę już ze wspomnieniami, raczej zadaję sobie niepotrzebne pytanie, czemu pozwoliłam na to tak nierozważnie ...

Gość ehhhh_21
smak goryczy u mnie tak samo 2 lata temu. a wciaz niepotrafie zapomniec

Gość ehhhh_21
turkusek mam tak samo. bardzo zaluje ze mu na to pozwolilam, skrzywdzil mnie tym bardzo mocno

ja również żałuję, że się zgodziłam. to było tak (znów mi się zebrało, ech)..., że żałowałam od razu po tym jak tylko we mnie wszedł. po sekundzie powiedziałam: już nie... ale on napierał mimo protestów. obwiniałam za wszystko siebie, czułam obrzydzenie do siebie. dopiero niedawno uświadomiłam sobie, że on... qrwa.

Gość ehhhh_21
smak goryczy. jakbym czytala o sobie........... tylko z ta roznica ze ja nie zgodzilam sie na to. wyszlo samo z siebie. i jak powiedzialam ze nie chce przestal. ale tak samo tego zalowalam

Głupie kurwy, tracą dziewictwo z nieodpowiednia osoba, a potem narzekają. Jak wasz narzeczony ma sie czuć? !!!! Dałyście sie wydymać, siedzi wam w głowach, nieuczciwość.!!

Gość ehhhh_21
i po temacie.... zawsze sie musi wprosic jakas nieporszona osoba trzecia