Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sophia24

Zdradzał swoją byłą,jak będzie ze mna?

Polecane posty

Witam, Mężczyzna,z którym się obecnie spotykam jest po 6-letnim związku z pewną dziewczyna. Wiem,ze nigdy nie byl jej wierny, o czym chyba wiedza wszyscy w okolicy i do czego on sam się jawnie przyznaje. Zaznacza jednak,ze nigdy nie czuł do niego tego,co czuje do mnie i ze bardzo irytowalo go to,ze byl tak naiwna,liczyla na to,ze sie zmieni i przymrużała oko na kazy jego wyskok. Paradoksalnie doszło do sytuacji,w ktorej on sam z nia skonczyl,a ona nadal do niego wydzwania i prosi,by wrócił. Zaznaczył tez,ze nie chce prowadzic ze mna takiego zycia,jakie prowadzil z nia (mieszkali osobno) i mimo ze byl z nia o wiele dłuzej,to nigdy z jego ust nie padly tak powazne deklaracje i slowa,jak w moim przypadku. A co Wy o tym sadzicie? Czym skorupka za mlodu nasiaknie...,czy uczucia zaleza od tego,kogo mamy blisko?

Gość Artefakt_Diabła
nigdy nie byl jej wierny, o czym chyba wiedza wszyscy w okolicy i do czego on sam się jawnie przyznaje. jeszcze nie znasz odpowiedzi na swoje durne pytanie???

Gość nie wiem czy zdradzi
ale o ludziach którzy zdradzają, którzy zostawiają współmałżonków, którzy potrafią oszukiwac i nie byc uczciwi z druga osobą z którą sa w związku należy o tych osobach pamiętać jedną ważną rzecz - że potrafią to robić. Inaczej jak facet by miał wyrzuty sumienia bo mu sie zdazył skok w bok a inaczej jak legalnie zdradza

Odpowiedz jest oczywista, skoro zdradzal poprzednia dziewczyne, to z Toba bedzie podobnie...