Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhfyfyrur

ona spokojna on balangowicz - uda sie?

Polecane posty

Gość jhfyfyrur

zalezy mi na nim, ale nie wiem czy ma sens taka znajomosc. oboje mamy po 23 lata. ja raczej domatorka, nie lubię za dużo alkoholu, papierosów, o innych używkach nie wspomnę. dla niego to normalne. lubi imprezować, lubi hałas. ja wolę spokojnie gdzieś pojsc. jego dziewczyny a mial ich wiele - wszytskie dotrzymywaly mu kroku. ja na pewno tego nie bede robic i on wie o tym - pomimo tego chcialby byc ze mna. twierdzi, ze mu sie to podoba i ze sie zmieni. wierzyc? zmieni sie. a czemu teraz sie nie zmieni? zanim nie dzieje sie nic powazniejszego miedzy nami. mial ktos tak? czy takie zwiazki w ogole sie udaja? dla mnie to taka roznica charaterow ze nie wiem czy da sie przeskoczyc.

Gość l.ook
Kiepsko to widze.

Gość jhfyfyrur
czyli nie probowac? ja na pewno nie zamienie sie w imprezowiczke, bo taki tryb mi nie odpowiada. bardziej zalezy mi na studiach, pracy, w weekendy chetnie spotykam sie zze znajomymi na rozmwoe. nie mam ochoty na takie balangii. on to lubi, ale podobno jestem wyjatkowa i ze chcialby byc ze mna i ze sie zmieni na razie nic nie mowie, ale nie wiem co robic. czy uwierzyc? boje si,e ze sie nie uda :(

ze mna i moim chlopakiem bylo identycznie. jestesmy rok i 6 miesiecy. To on sie zmienil. przestal imprezowac, pije tylko czasem np na urodziny. nie chodzi juz na dyskoteki. mysle ze on sie zmieni jesli na prawde cie kocha. ja tez mialm watpliowsci ale juz nie mam :)