Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 83

Co tu robic ? Jak myslicie ?

Polecane posty

Gość Karolina 83

Mieszkam za granica od 2 lat a moj chlopak od 3 lat . Pracujemy w innych firmach . Dzis dowiedzialam sie ze moge dostac urlop na swieta Bozego Narodzenia . Moj chlopak w swojej firmie nie dostanie urlopu na te swieta . Ja nie bylam ani razu na swietach odkad jestem za granica . NIe wiem czy jechac na te swieta? A on co? Niby mowi ze pojdzie do znajomych na wigilie ale to nic pewnego ... Znamy sie tylko rok czasu ale nie wiem czy spedzic te swieta z nim czy z rodzina w Polsce zwlaszcza ze bilety lotnicze sa drogie na swieta, a w innym terminie mozna poleciec w normalnej cenie

Gość i to rzeczywiscie
jest powod do zakladania topiku na kafe, wez sie puknij w czolo

Gość do kwoki i innych krytykantek
nie,no jasne jak śmiała zakładać taki temat.Przecież kafe to takie poważne forum,że szok:-P

zadaj sobie pytanie z kim naprawde chcesz spedzic swieta, ja wiem, ze gdybym nie pojechala do rodzicow (tez mieszkam za granica, juz prawie 9 lat, co roku jestem na swieta w domu) to bym siedziala i ryczala gdzies w kacie... oczywiscie mam tu partnera, przyjaciol, ale jak swieta BN to tylko z rodzicami i rodzenstwem

Gość 78865433
zapros rodzicow do siebie

Gość 7.10
zapros rodzicow do siebie

:o Zależy czy w tym chłopaku widzisz swojego przyszłego męża czy nie. Bo chyba nie... W końcu to on kiedyś będzie twoją rodziną i razem będziecie mieli kiedyś dzieci. Ja bym została z chłopakiem. No ale mysle o sobie stawiając siebie w takiej sytuacji :P

Gość krystyna z gazowni_2222222222
Zostań z chłopakiem (jeśli dobrze Wam ze sobą i chcesz nadal z nim być). Jeśli wyjedziesz to będziesz z rodziną ale będzie ci smutno bez niego.

Gość Twoj chlopak
Zostan, zaoszczedzisz pieniadze a ja sobie smacznie zjem :)

Gość jedz do domu
chlopaka masz na codzien a swieta z rodzina to jednak cos waznego. Facet jak kocha to cie nie zostawi tylko dlatego ze pojechalas do domu na swieta! A mozesz tak zrobic ze swieta spedzisz w domu a na 31 wrocisz i spedzicie go razem... mowie z autopsji, bo tez jestem za granica, i jesli mam mozliwosc spedzisc swieta w domu to jade a moj facet mnie do tego zacheca, w koncu rodzine ma sie tylko jedna, oni za toba tesknia i pewnie jest to dla nich wazne zeby spedzic swieta z toba chociaz raz na jakis czas

Gość ja nie spedzilam
swiat rodzina od 4 lat i zyje,,,,.... osobisci wolalbym byc z chlopkiem niz z rodzina.... ale ja akurat nie lubia swiat.

a ja bym wlasnie pojechała do rodziny, za dużo razy stawiałam facetów na pierwszym miejscu i niestety, ale żaden tego nie umiał docenić, a wręcz się do takiego stanu rzeczy przyzwyczajał...:O więc powiedziałam sobie dość...tylko ciekawe ile wytrwam w tym postanowieniu :O

zaproszenie rodzicow do siebie to bardzo dobry pomysl. my tez tak robimy poniewaz jestem w ciazy i nie moge juz latac. A bilety z polski zagranice na swieta sa o wiele tansze niz jakbys Ty chciala leciec do rodzicow. A poza tym jesli rodzice jeszcze u Ciebie nie byli to napewno uciesza sie z takiego prezentu - zreszta nawet jak byli to tez sie bardzo uciesza ze beda mogli spedzic z Toba swieta