Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna25

dziewczyna idealna z moich marzeń.

Polecane posty

Gość mezczyzna25

Niedawno się wprowadziłem do nowego domu, i obok mieszka śliczna dziewczyna. Wysoka, blondynka, śliczne oczy, szczuplutka bez żadnego ale... Jak się dowiedziałem jest modelką, co trochę mnie odrzuciło. Dowiedziałem się również że kocha sport. Jednak juz od oaru misecu próbuje ją poderwac bo jest wolna ale nie udaje mi sie macie jakieś rady?

Gość mezczyzna25
doradzi mi ktos?

Gość moja rada to
Tak mam rade. Daj sobie z nia spokoj. Pewnie ma przerosniete ego i mysli ze jest pepkiem swiata.

Chcialabym tylko powiedzieć, że teraz "modelką" nazywa się każda dziewczyna, której jakiś początkujący fotograf, albo amator zrobił 'sesję zdjęciową' i dodała sobie te zdjęcia na nasza-klasa. :P

Gość mezczyzna25
no bo podobno modelki sa puszczalskie, probowałem dużo rzeczy łaćznie z kwiatami i biżuteruą.

Gość moja rada to
Pewnie nie jestes zbytnio przystojny zeby sie mogla z toba puszczac :D

Gość mezczyzna25
co do tej modelki to ona spółpracuje ze znaną agencja modelek w warszawie i zarabia zawet na tym duzo wie na zadna n-k a zjdec nie dam bo nie jestem taki glupi:)

Gość mezczyzna25
wiedzaiłem że napiszecie o moim wyglądzie, miałem dużo dziewczyn, i podobno jestem przystojny sam nie mam nic do siebie, jestem zadbany, ćwiczę na siłowni

Gość Ewelina09567
Ale w głowie pusto.

Gość moja rada to
A moze tak ci sie tylko wydaje. Wiesz wilu osobom wydaje sie ze sa ladni/przystojni, a pozniej siedziwia ze nikt ich nie chce :D Poza tym istnieje taka mozliwosc ze mozesz byc DLA NIEJ brzydalem, a ona chcetnie puscilaby sie z kims innym :P

Gość mezczyzna25
aktualnie w dziewczynach moge przebierac, mam miesnie i kaloryfer na brzuchu i wcale sie nie porzechwalam tylko udowadniam nie jestem jakims zapatrzonym w siebie facetem. Ta dziewczyna do wszyskich jest taka, udaje niedostępna albo jest niedowstępna chciałem dzisiaj wieczorem iść po sąsiedzku z winem co wy na to?

Gość moja rada to
Co z tego ze masz kaloryfer jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem ? Wyglad to nie wszystko :D

Gość lepiej znajdz sobie taki
kant dupy. Moze jest troche dziwna ale kto wie moze jej sie spodobasz

Gość mezczyzna25
z tym bieganiem to niezły pomysł! zaproponuje jej to. Kosz to raczej nie bo znając ją nie będzie chciala bo sobie tipsy można złamać, ostatnio jak gralismy w siatke przez plot i załamała tipsa to była obraza i się poryczała bo ją to bolalo.

Gość moja rada to
Kosz to raczej nie bo znając ją nie będzie chciala bo sobie tipsy można złamać, ostatnio jak gralismy w siatke przez plot i załamała tipsa to była obraza i się poryczała bo ją to bolalo. Ejjjj kaloryfer !!!! Mysle ze bedziecie pasowac do siebie buahahahaha

idz z winem, swietny pomysl. prysznic, golenie, zapach meskich perfum(niezaduzo). wez ze soba jakis fajny film albo cd music. usmiech, luz, niezobowizujaca atmosfera.

Gość mezczyzna25
nie wiem dlaczego tak mi na niej zalezy, zwykle takie panny całe sztuczne i wrazliwe o sowje topsiki odpychaly mnie a ta jest jakas inna cos w niej jest

Gość gryzipióra -.-.-
Zależy ci bo ona cię nie chce -- to proste jak prostokąt!!! :D

Gość mezczyzna25
co do tych prezentów, to często widzę różnyc gości zarówno młodych jak i starych pod jej chatą i każdy wychodzi z tym z czym przyjechał nawet kwiatka od niekogo nie chce przyjąć

to nie sa prezenty. z winem sie przychodzi bo tak wypada. film, gdyby miala ochote poogladac( swietnie rozladuje napiecie) wez jakis lekki, ale nie glupi, miedzyczasie kilka kieliszkow wina, atmosfera rozluzniona, czas na ''twoja muzyke. ma byc nastrojowa, do ''rozmowy'' zazwyczaj ludzie sie w tedy bardziej otwieraja. musisz ja uwodzic...

Gość obiektywnaaaa
jesteś natrętem po prostu to ze sie podobasz sobie nie znaczy ze jej też jeśli do tej pory cię olewała pomimo prób to bedzie olewać nadal, a wiesz dlaczego? ponieważ nie interesuje jej twoja osoba weź pod uwagę to, że ona może po prostu chce być sama, jest singielką (samotna z wyboru-bo niektórzy mylą pojęcia), zwłaszcza jak dużo zarabia, jest niezależna, takie kobiety nie potrzebują chłopców którzy przyniosą kwiatka albo biżuterię, one na to nie lecą

cd. ..pozniej zalezy od niej, jak sie rozbawi, moze jakis skok w miasto( restauracja, klub, itp), lub romantyczny spacer w swietle ksiezyca( swietny ruch- jak sie oziebi zarzuc jej cos na ramiona, poczuje sie bezpiecznie i cieplo)...

Gość mezczyzna25
dzieki :) napisze wam wieczorem albo jutro

Gość moja rada to
Tylko zeby sobie tipsa nie zlamala, albo tapeta nie zeszla :) Powodzenia.