Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwiaaaa

w co na slub cywilnyy jako gosc

Polecane posty

Gość Oliwiaaaa

Witam wszystkich! w pazdzirniku wybieram sie na slub cywilny bliskiego czlonka mojej rodziny i nie wiem kompletnie jak mam sie ubrac??? doradzcie rosze w co wypoad sie ubrac, dodoam ze nie bedzie pozniej wesela a tylko obiad z poczestunkiem dla najblizszej rodziny

Gość anulka123456
Ja niedawno byłam na cywilnym jako gość i niestety powiem nieskromnie - wyglądałam lepiej od Młodej wiele osób mi to mówiło, natomiast w Urzędzie myśleli że to ja biorę ślub. Mialam na sobie krótką sukienkę prostą wąską beż żadnych falban w kolorze fioletu bardzo skromna na to bolerko czarne fioletowe buty i czarna torebka

Gość tulipanowy krem do rąk
w to co na kościelny jako gosc :O ... nie rozumiem rozgraniczenia ubiorów na cywilny i kościelny... Tu cały "problem' tkwi w tym, ze nie ma wesela czyli raczej ogromna balowa suknia odpada. Ubierz sie elegancko w jakąś prostą sukienkę i tyle.

Gość Oliwiaaaa
dzieki za podpowiedzi, nie bylam jeszcze na zadnym slubie cywilnym takze nie wiem jak to wyglada wolalam sie poradzic ;-)

Gość Oliwiaaaa
a i jeszcze - czy pasuje pojsc w czarnych eleganckich spodniach kancikach i tunice ? dodam ze nie znoszenie spodnic ani sukienek....

Gość tulipanowy krem do rąk
w eleganckich spodniach w kant zawsze możesz iść jednak spodnie bardziej kojarzą mi się z ubiorem biurowym niż klimatami ślubno- przyjęciowymi. Ja bym jednak wybrała sukienkę ale to już co kto lubi :)

klimaty biurowe sa mi bardzo dobrze znane;-)dzieki za rade ;-) mam jeszcze miesiac czasu to cos wymysle...