Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klocek drewniany

jakie macie powody do radości w życiu?

Polecane posty

Gość klocek drewniany

ostatnio napataczają mi sie osoby, które non stop marudzą, jakie to życie jest okrutne wobec nich. jakiekolwiek podane przyczyny do radości nokautują, już na etapie samego ich zauważenia. jakie macie małe i wielkie radości?

Gość tylko to forum
:o

Gość klocek drewniany
no, tu jest zabawnie, czasami

wakacje na cyprze, swieta u rodzicow, chalwa na deser, nowe buty, dobry seks, poranna kawa...

Gość klocek drewniany
eh, życie jest przygnębiające. nie macie radości. eh, oh, ah

Gość alez oczywiscie ze tak
Piotr czekolada mleczna - jak nie ma Piotra kafeteria - jak nie ma Piotra i jestem na diecie :D

mam fajna prace moze nie jakas super płatna, ale bardzo ją lubie kochanego mężczyzne u boku, nie mam zle inny moga miec gorzej

kazdy powod do radosci jest dobry :) ...ze swieci slonce, ze nie jestem glodny, ze zdrowie mi dopisuje.....mozna wymieniac w nieskonczonosc ale najwazniejszym bedzie brak powodow do zmartwien .....

Gość urodziłam się i żyję
i z tego się cieszę. Również z tego, że zawsze spadam na 4 łapy!

Gość cholineks
ja się cieszę z tych góralskich... jutro dzieci wyjeżdżają :D :D :D będziemy wreszcie sami :D:D:D:D:D:D:D:D i na golasa po chałupie można biegać :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

na dzisiaj to tak: -jestem zdrowa -była piękna pogoda rano, takie romantyczne mgły -koleżanka wiozła mnie do pracy, nie musiałam swoim jechać -praca fajna, tym bardziej, że dyro jeszcze tydzień na urlopie, więc luz -piątek, weekendu początek, nic w domu nie robiłam -miałam miły wieczór z moim kochaniem -zjadłam dobrą zupkę a teraz na noc kolbę kukurydzy -co chwilę przychodzi mi mrucząca kocia na kolanka i się do mnie przytula -jestem po kąpieli i czeka mnie lektura kwietnika, co leży w kręgu moich zainteresowań -jutro weekend i jak uszyję firanki z zasłonkami i je zwieszę, to w salonie będzie ładnie

Cieszą mnie chwile z bliskimi, wakacje z Ukochanym , rodzinne święta..Może nie ma tych chwil aż tak dużo ale trzeba się cieszyć ,że w ogóle są i czekać na kolejne..

a mnie cieszy ,ze: mam megafajna ,madra coreczke ,ktora kazdy uwielbia nie jestem ani garbata ani przyszczata' mam lekka prace ciekawe studia realizuje zyciowe plany spelniam marzenia mimo klod pod nogami, radze sobie niezle mam fajnego faceta i ciekawych znajomych juz niedlugo zaczynam praktyki w wojsku :P istnieja na swiecie zelki Haribo ostry seks jest taki fajny madrzej z wiekiem :)

Gość kakka
- 3 na start z zaskakiwki z matematyki (bylam dzis megaszczesliwa) - uslyszalam, ze jestem "kochana" - to bylo mile - sama (nie do konca;)) na weekend w domu - zaraz zabieram sie za czytanie "Imię róży" - zbliza sie moja cudowna jesien... - Yann Tiersen w sluchawkach itd... Male radosci sa niezwykle wazne, daja nam sile. A to co zle zawsze przetrwamy :)

Gość
Cieszę się, że jestem zdrowa. Piękne, ciepłe dni.

Gość uf0k
nie mam takich powodów :-( do tego jestem tak skąpym draniem ze żal mi sie wydyndać w tym wieju noo 😭